Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet się obraził przez to, że zjadłam więcej od niego

Polecane posty

Gość gość

Twierdzi, że mu zrobiłam wstyd wczoraj na weselu jego siostry. Mówi, że wszyscy co siedzieli obok nas to się śmieli :( A to moja wina, że mam taki apetyt? Zresztą przez cały dzień przed ślubem nic nie jadłam, więc nic dziwnego, że poźniej byłam głodna jak wilk. I to nieprawda, że zjadłam dużo więcej od niego. Wzięłam tylko dwie dokładki rosołu (dawali strasznie małe porcje) później jak dali drugie danie, to poprosiłam o dokładkę ziemniaków. Reszta ciepłych dań zjedliśmy w takich samych ilościach. Jeszcze się czepiał, że tyle ciasta zjadłam. On mówi, że zjadł 2 kawalki (ale ja jestem pewna, że zjadł więcej), a ja zjadłam 10, chciałam spróbować jak najwięcej, a on mi tak wszystko wyliczał :( jak wróciliśmy do domu, to zrobił mi awanturę o to jedzenie.. przykro mi jest

Gość gość
no sporo zjadłaś :D jesteś szczupła? wyrzuty jego sa głupie, ale jednak na imprezie weselnej warto nie napychać się jak świnka :P

Gość gość
Jestem dość szczupła, mam delikatne krągłości. Ważę 85 kg przy 173 cm :)

Gość gość
1/10

Gość gość
a ja się martwię że gruba jestem , a ważę 60 kg przy 172cm. To chyba przy tobie anorektyczka jestem :))