Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama kontra mama, kto oglądał?

Polecane posty

Gość gość
Ogladalyscie wczorajszy odcinek?ta blondyna co miala spodenki z cekinow ?jak jej w doope wlazly?i przed kamera jak nia machala?obrzydliwe-ogladal to tez moj 13letni syn,wstyd!prodram od 12lat!

Gość gość
:)no bo za duzo ludzie jedza to chodzi o zwykla logike 999 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
9:54,twój syn widział już zapewne wiecej niż ci się wydaje więc uwierz mi,ze te spodenki wcinające się w pupę za całą pewnością go nie zgorszyły:D

Gość gość
gdzie to można obejrzeć online? ja oglądałam tylko jeden odcinek, gdzie wygrała taka tęga blondyna z synkiem mulatem i w tym odcinku strasznie mnie wkurzała taka blondyna z odrostami przemądrzała :P

Gość gość
Trzynastolatek ogląda takie programy? Masakra. Dla dzieci w tym wieku jest piłka nożna czy Top Gear a nie durne ustawione programy. Co wy robicie z tych dzieci?

Gość gość
ta matka w tych spodenkach to jakaś masakra,niby figura fajna,ale i tak jakoś obleśnie wyglądała, w tym wieku to i ze świadomościa ze ma 3 dzieci to już jakoś tak nieapetyczne wygladało

Gość gość
a mnie jedno dziwi w tych programach zawsze takie ładne mieszkania,raz na jakiś czas trafi się coś gorszego lub mniejszego jak ta matka z wczoraj co z synem na kawalerce mieszka,ale tak to zawsze odpicowane duże mieszkania lub domy a kafeteria twierdzi ze bieda w kraju

Gość gość
Obejrzałam i stwierdzam, że ta Agnieszka z tatuażami to najfajniejsza babka z tego programu! Nie zgrywa się na idealną, nie jest bezbarwna i słodkopierdząca jak pozostałe, chciałabym mieć taką kumpelę i zjadłabym tą pomidorówkę, bo wyglądała pysznie!

Gość gość
a ta wczorajsza,nawiedzona od fegszuji :) jakaś taka dziwna,straszna agresja od niej biła

Gość gość
a ta od feng shui to coś mi znana była ,oni chyba razem z mężem brali udział kiedyś w programie zamiana żon ,coś mi się kojarzy ta blondyna .