Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaddd

olała mnie

Polecane posty

Gość asiaddd

Cześć. Mam pewien problem. Otóż 6 miesięcy temu brałam ślub i zaprosiłam chrzestną oraz jej córkę z chłopakiem na wesele. Tydzień przed imprezą zadzwoniła do mnie i łaskawie powiedziała że ,,ona dzwoni tylko po to żeby mi powiedzieć ze ona tez na moje wesele nie ma zamiaru przyjść". Bylo mi przykro bo dla mnie byla to dość chamska odmowa ale cóż. Wczoraj ona miała ślub i mnie nie zaprosiła... Moja mama jest jej matką chrzestną a u nas w rodzinie panuje tradycja że sie zaprasza choć jedno dziecko ze strony chrzestnych. Nie wiem może ja jestem jakoś dziwnie wychowana , ale dla mnie jeśli ktoś dostaje zaproszenie na wesele to powinien sie odwzajemnic tym samym jeśli ma możliwość - ona miała, od chrzestnego zaprosila aż 7 dzieci z towarzystwem. Jest mi przykro bo czuje sie wykluczona z rodziny:(

Gość gośćxcx
Nie martw sie wiesniara

Gość gość
Powiem ci że bardzo nie fair sie zachwala

Gość asiaddd
No nie powala nawet powodu... Dlatego byla to chamska odmowa bo ci którzy nie mogli przyjsc dzwonili, przepraszali, skladali zyczenia:)

Gość gość
Nie lubi cię Teraz to wiesz i możesz skreślić ja z towarzystwa

Gość gość
No laska jej nie lubi ale kultura nakazuje żeby sie odwdzięczyć zaproszeniem to po pierwsze a po drugie to córka jaj chrzestnej

Gość gość
Mnie też chrzestna olała jak zaprosiłam ją na komunię i od tamtego czasu minęło 13 lat, a ona mnie omija jak mnie widzi szerokim łukiem :/ I stwierdziłam kij jej w oko i tyle :P A na swoje wesele w ogóle jej nie zaproszę, bo nie uważam jej już za swoją chrzestną :P