Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście powiedzieli o takiej koleżance

Polecane posty

Gość gość

Uważałam ją za dobrą koleżankę. Zwierzałyśmy się, imprezowałyśmy i wydawało się , ze jest szczera. Tydzień temu poszłyśmy na imprezę i tam poznałyśmy faceta, który wpadł nam jednocześnie w oko. Początkowo on rozpoczął ze mną rozmowę i świetnie nam się rozmawiało. Kiedy jednak znajomi zaczęli ze mną rozmawiać ona wykorzystałą sytuację i nie odstępowała go na krok. Później z kolei kiedy on skłąniał się ku mnie i zaczął ze mną flirtować ona znokautowała mnie mówiąc , ze ja nie lubię dzieci wprawiając faceta w osłupienie, bo on ma radykalne podejście do życia i bardzo chce je mieć z tego co mówił. Z tym moim nie lubieniem dzieci to oczywiście było naciągane bo ja nigdy tak nie powiedziałam ani tak nie sadze. na koniec imprezy facet pożegnał się z nami obiema i wziął nr tel od nas obu ( ona raczej mu go wcisnęła. Potem bez przerwy o nim gadala i pytala czy do mnie dzownil bo do niej nie. Do mnie tez się nie odezwal.

Gość gość
kopnąć w dupę laskę

Gość gość
jaki z tego wniosek? To była marna koleżanka, skoro pierwszy lepszy facet potrafi was poróżnić za jej "pomocą". Zastanów się na przyszłosc nad doborem znajomych

Gość gość
No jej na pewno jest inny. Pewnie taki , ze to on za nią latał i skamlał jak pies. A z tymi dziećmi to tak wypaliła dla żartu tylko, że ja biedna nie zrozumiałam tego górnolotnego poczucia humoru.

Gość gość
tam sie konczy babska przyjazn gdzie pojawia sie para spodni :D a coz to za wyjatkowy egzemplarz ze obie zaczelyscie popuszczac na jego widok?

Gość gość
Facet był przystojny, inteligentny, wesoły i zaradny. Więc w sumie też nie pierwszy lepszy. Zastanawiam się czy może pierwsza do niego zadzwonić czy odpuścić sobie.

Gość gość
dobra dobra wesolych inteligentnych przystojnych i zaradnych spotkalam w zyciu jakies cztery setki polowa po kwadransie rozmowy okazywala sie p******a jak ruskie kombinerki :D

Gość gość
No to on taki nie był.

Gość gość
Stara się aż za bardzo... Nie ma klasy. Kobieta z klasą potrafi odstąpić kutasa tej, do której bardziej go ciągnie a to czuć....

Gość gość
Stara desperatka i tyle