Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelnanadziei

jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość pelnanadziei

Witam, mam nadzieje ze szybko mi pomozecie. W polowie sierpnia kochalam sie z facetem. Tydzien pozniej jakos zle sie poczulam. Robilo mi sie niedobrze i w ogole. Zrobilam test po 10 dniach ( wiem ze za szybko) wyszedl negatywny) przed spodziewanym @ zaczely mnie bolec piersi ( nigdy mnie nie bolaly) no i po 2dniach zaczal pobolewac brzuch z tym, ze zawsze musialam na ketanolu jechac a teraz to delikatne skurcze do wytrzymania. No i pierwszego dnia mialam kilka kropek. Drugiego mocniej okres polecial i 3 tez i na tym koniec a normalnie okres przechodzilam conajmniej 5 dni. Jestem chwile po okresie a wciaz mam zawroty glowy i mdlosci zwlaszcza wieczorem. Czy to moze byc ciaza czy moglam samoistnie poronic jak tak duzo krwi polecialo? Dodam jeszcze ze jeszcze niedawno moglam isc silu kilka razy dziennie a teraz duzo czesciej Prosze o odp

Gość gość
tak.

Gość pelna nadziei
Nawet jesli mialam mozna powiedziec ze dwudniowy okres plus pierwsxy dzien plamienia? Bylabym bardzo happy. Zrobie test w czwartem kolejny zobacze

Gość gość
no a teraz robiłaś test?

Gość pelna nadziei
Tyle co wtedy 10 dni po stosunku czekam do srody na wyplate. I wtedy kupie test.