Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety brna w związki z pierwszym lepszym facetem ktory okazuje zainteresowanie

Polecane posty

Gość gość

A potem płacz bo porażka

Gość gość
cos w tym jest prawdy,niestety

Na Twoim miejscu nie pisałabym o wszystkich kobietach. Z pierwszym lepszym może tylko desperatka.

Gość gość
i rozwodza sie z nim jak zainteresowanie przestanie okazywac to takie puste twory lase na okruch zainteresowania :D nie zawracaj sobie nimi d**y nie ma to jak meskie towarzystwo :classic_cool:

Gość gość
chyba kobiety z zaniżoną samooceną tak robią

Gość gość
zgadzam się że tak robią desperatki kobiety mądre i takie z ładną urodą nie biorą byle kogo

Gość gość
ja mimo bycia brzydka mialam jako takie powodzenie wsrod oblesnych starych dziadow albo niektorych patusow czy chorych psychicznie- zaden normalny sie mna chyba z racji mojego braku urody nie zainteresowal...a zadnego z w.w. nie wzielam nigdy do zwiazku, mimo iz niektorzy z nich byli oh ah tacy przystojni i adorowali mnie. wolalam do konca zycia byc sama niz zwiazac sie z psycholem czy patologia albo starym oblesnym dziadyga zeby sobie chyba zycie zmarnowac. i sie doczekalam bo poznalam naprawde wspanialego, inteligentnego i zdrowego psychicznie faceta :) i jestem z nim w zwiazku . wole do konca zycia byc sama niz byc z kims kto mnie za X lat bedzie okladal, pil , zdradzal, g****il i nie pracowal...

Gość gość
która placze? :D co ty z tym plakaniem Jestem szczęściarą

Gość gość
to gratulacje :D i nie chce cie widziec na tematach typu: co robic mam problem z facetem :D

Gość gość
a poza tym mi sie wydaje ze kobiety goniace za miloscia i niezbyt inteligentne biora sobie wlasnie byle co . bo ja zawsze uciekalam przed miloscia bo mialam kompleksy na punkcie wlasnego wygladu, brzydzilam sie zwiazkami a tym bardziej z tym co sie mna interesowalo.. a mialam kolezanke, rowniez brzydka jak ja a w dodatku malo inteligentna i ona zawsze zazdroscila mi powodzenia wsrod takich patusow oblesnych mimo iz ja zawsze stukalam jej sie w glowe. obecnie jest najwieksza k***a w miescinie bo bierze wszystko co sie nawinie- obecnie jest w zwiakzu z 40letnim menelem, cpunem ktory siedzial w wiezieniu, oklada ja codziennie itp a ona ma tyle lat co ja-23

Gość gość
powodzenie ci w tym zwiazku kobieto od k***w w miescinie bedzie ci potrzebne :D

Gość gość
ale to nie kobieta jest zalozycielka tematu :D

Gość gość
Z pierwszym lepszym to nie, ale z "ktory okazuje zainteresowanie"owszem.

Gość gość
pierwsz lepszy :D tak sie zaczyna i to dotyczy facetow i kobiety ,a kończy sie na ideałach miłego

Gość gość
Kobiety przez swoja biernosc cierpia najbardziej

Gość gość
Autorka. Jak to nie kobieta? :D Kobieta zdrowo patrzaca na swiat

Gość gość
zdrowe patrzenie na swiat to patrzenie nie oderwane od rzeczywistosci. Autorka zas, jako osoba w szczesliwym zwiazku stapa po chmurach i z tego tytulu uwaza ze deprecjonowanie kolezanki jest ok, tak wiec zdrowym patrzeniem tego nazwac nie mozna

Gość gość
A kto powiedział ze jestem w szczesliwym związku :-o może raczej optymistka o wesołym usposobieniu i kochająca swiat taki jaki jest

Gość gość
Oreore - a mnie się pierwszy trafił tak dobry, że później szukać nie musiałam :D

Gość gość
Gratuluję to jak wygrana w totolotka :-) Autorka