Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, że blada grubaska bez makijażu to ideał piękna i symbol seksu?

Polecane posty

Gość gość
W niektórych krajach na pewno. W Polsce na pewno nie.

Gość gość
Ja jestem blada grubaska bez makijazu :D W Polsce synonimem piękna jest solara z tuzinem pierścionków na palcach, czarnym bądź blondnym łbem, ale broń Boże nie naturalnym :) Włosy muszą być spalone przez prostownice i farby i koniecznie natapirowane. Wielka torba na łokciu, telefon dotykowy w łapie, półmetrowe tipsy i obciągarskie usta ułożone w dzióbek, pomalowane bladoróżowym błyszczykiem. Ślepia muszą być koniecznie obrysowane czarną kredką, a rzęsy pozlepiane od tuszu. To jest polski kanon piękna i c.h.u.j. :D

Gość gość
Oj to słabo wyglądasz Można o siebie zadbać i wyglądać z klasą, ale jak ciebie nawet nie stać na dobry tusz (stad te znajome z pozlepianymi rzęsami)

Gość gość
Nie widziałaś mnie więc nie musisz mi współczuć :) Tuszu nie używam bo nie muszę :D Mam naturalnie ciemną oprawę oczu po tatusiu. Są kobiety, które muszę się malować bo inaczej straszą(np. ty) i są takie, które nie muszę bo są z natury ładne (np.ja) :)

Gość gość
Jestem ładniejsza od ciebie. Co z tego, że masz ciemna oprawę oczu? I tak wygladasz niewyraźnie grubaśnico. Taa blada a oczy ciemne już to widzę :D

Gość gość
Może ona jest z takich mieszanek jak np. murzyni z blond włosami :)

Gość gość
Ona jest z mieszkanki brzydkiej grubaski ;) Nigdy nie widziałam ładnej grubaski, tłuszcz zniekształca twarz.

Gość gość
Nie mam tłustej twarzy :D To, że ktoś waży więcej niż przeciętnie nie znaczy, że obrasta tłuszczem i go spod tego tłuszczu nie widać. Co do bladej skóry i ciemnych oczu.. Słyszałaś o typie urody: zima? Pewnie nie ograniczona brzydulo :)

Gość gość
Słyszałam lecz na żywo nie widuję. Rzadki zwierz.

Gość prawictwo pospolite 143
zależy od stopnia nadwagi .. Lekka nadwaga ( 67 kg wagi ) według mnie nie jest taka straszna .. natomiast kobieta , która ma 85 kg to już wieloryb .. wogóle nie rozumiem kto sie z takimi wielorybami umawia.

Gość gość
To mało w życiu widziałaś :classic_cool: bo ja właśnie mam bladą cerę, ciemne włosy i czarne oczy. Zarówno tęczówki jak i oprawę :) Nie każda szczupła dziewczyna jest ładna i nie każda gruba jest brzydka. Poza tym w życiu liczy się chyba coś więcej niż uroda, która bądź co bądź przemija. Jeśli o wagę chodzi to mieszczę się na pojedynczym miejscu siedzącym i zwały tłuszczu nie zwisają po bokach więc chyba nie mam d**y jak stodoły :D

Gość gość
hmmm...ktoś tu drwił z bladych brunetek...owszem są takie co mają ciemną oprawę oka a białą skórę wygląda to moim zdaniem cudownie, lepiej niż u blondi bo jest kontrast. natomiast owszem skoro Marlin Monroe jest symbolem seksu to tak bo ani ona powiewna nie była a była też blada...

Gość gość
maline monroe byla symbolem sexu w latach 60 tych obecnie symbol sexu to Miranda KErr

Gość gość
Oj umawia tylko możesz pozazdrościć,chuda paskudo

Gość gość
Miranda Kerr nie jest ładną kobietą i nie jestem zazdrosna, prostu ma banalną urodę nic w niej ciekawego, chociaż dla Ciebie prywatnie może być symbolem seksu...

Gość gość
Miałam w liceum koleżankę, miała włosy koloru miedzi, zielone oczy, pieg na piegu i była niesamowicie śliczna. Nie potrzebowała makijażu choć miała też rudo-brązowe rzęsy i brwi. Poza urodą miała też charakter i potrafiła wypowiedzieć się na każdy temat. Miałam też koleżanki, które smarowały się fluidami, stroiły, nosiły tony biżuterii, a nie było o czym z nimi porozmawiać, chyba, że od dyskotekach i o tym jak bardzo się nawaliły i że z kimś się tam całowały i macały. I wreszcie miałam też koleżankę, która szczerze powiedziawszy i piszę to bez złośliwości była brzydka. Chuda jak tyczka, wysunięte czoło na które spadały cienkie i słabe włosy, małe oczka i problemy z cerą, a wiedzę miała ogromną. Można było z nią gadać i gadać. I miała świetne poczucie humoru. I miała chłopaka mimo nieciekawego wyglądu. A ja, blada grubaska z czarnymi oczami mimo cellulitu na tyłku i oponki na brzuchu znalazłam chłopaka, a raczej to on znalazł mnie i to całkiem przystojnego i mądrego :) Dziś jest moim mężem i spodziewamy się kolejnego dziecka. Także autorko nie oceniaj po wyglądzie bo ładna buźka i nienaganna figura to jeszcze nie wszystko.