Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wirtualne biuro w Krakowie

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się nad przeniesieniem siedziby firmy do wirtualnego biura, widzę coraz więcej szyldów na mieście z ofertami. Dość sporo podróżuję, często poczty nie odbieram na czas, jeśli trzeba kontrahentowi przesłać jakiś dokument nie mam możliwości...czy ktoś może korzysta z takich usług? Chciałabym poznać opinie.

Gość gość
sprawa nie jest już taka nowa, od jakiś 3 lat powstają "wirtualne biura" ogłoszeń jest coraz więcej, coraz więcej biur rachunkowych poszerza swoją ofertę o usługi wirtualnego biura. Ja przeniosłem siedzibę do WB ponad dwa lata temu. Jestem zadowolony, ponieważ nie muszę wynajmować lokalu, zatrudniać pracownika, korespondencja przychodzi do WB, jest skanowana i wysyłana do mnie na maila, informują też telefonicznie. Do dyspozycji mam salę konferencyjną w razie potrzeby. Wszystko do uzgodnienia elastycznie. Płacę nie całe 200 miesięcznie

Gość gość
ja też korzystam z tej usługi od kilku miesięcy, jestem zadowolona, ceny za usługi są stosunkowo nie wysokie wydaje mi się, że powodem jest fakt iż nie jest to jeszcze powszechna usługa. Mam nadzieję, że nie ulegnie to zmianie :) jeśli o mnie chodzi- polecam

Gość gość
tak mało ludzi korzysta z tych usług? pewnie nie warto wywalać kasy w błoto

Gość gość
Też znam te biuro cowork, świetnie się z nimi współpracuje :)

Gość Ewelina78
Witam, Zaczęłam współpracę z jednym z krakowskich biur wirtualnych http://www.firmanarynku.pl/ . Skusiła mnie niska cena (49zł/mies.) i dobry adres do rejestracji. Nie wiem jeszcze czy to rozwiązanie się u mnie sprawdzi, ale jest na pewno tańsze od stacjonarnego wynajęcia biura i zatrudnienia sekretarki. Całą obsługą poczty, przekierowaniem rozmów tel. zajmują się oni, do tego mam zniżkę na księgowość. Na razie wydaje się strzał w dziesiątke, mam nadzieję, że dalej też tak będzie. Ogólnie polecam.