Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też to zauważyliście, że niezgrabne, otyłe kobiety pchają się do facetów?

Polecane posty

Gość gość

Jak one się tak nie wstydzą ?

Gość gość
Przestan pisac ciagle tematy o grubych kobietach, nudne to

Gość gość
To mój pierwszy temat słonico

Gość gość
Zakładam topiki o grubaskach bo facet mnie rzucił dla takiej :(

Gość gość
Przeciez im wolno jakos prawo nie zabrania to ze na ciebie zaden nie spojrzy to mowi sie trudno.... i jadem zieje sie na forum

Gość gość
Nie zostawił, sama go kopnęłam w doopę. A ta, którą ****ał to taka darmowa wiejska d*****.

Gość gość
Jednak zostawił ponurego haka dla krągłej dziewczyny :)

Gość gość
Ale musi bolec jak facet zostawia cie dla grubszej. Tylko najwazniejsze w tym wszystkim jest to, ze waga nie ma zadnego znaczenia w "swiecie doroslych"

Gość gość
Żeby to jeszcze ładniejsza, chudsza była... Ale ona pewnie zwyczajnie jest miła i facet czuje się przy niej męski i kochany. Co po ładnym opakowaniu jeśli w środku jest puste? :) pomyśl o tym autorko.

Gość gość
masz jakąs obsesję że zalewasz to forum o grubych kobietach ? myślisz że faceci to jakieś święte bóstwa że muszą ru/chać tylko śliczne idealne ciała ? jak taka zarywa albo sie komus podoba to co cię boli ? tak strasznie walczysz o te ku/tasy męskie, tak ci zależy żeby k***s z worami był ssany tylko przez modelki ? opanuj się babo

Gość gość
O ile nr 2 nie jest pusta to ją wybieram. Nr 1 to przesada a być może choroba.Nie powinnaś wykorzystać jej zdjęcia do porównania. Ktoś wyżej dobrze napisał.Liczy się ''całość'' a nie tylko ''opakowanie''(oczywiście w świecie ludzi dojrzałych)

Gość gość
Prawiczku pokazałeś dwie skrajności, choć jestem pewna, że i pani z pierwszego zdjęcia ma kogoś kto ją kocha. Jak ktoś rzuci hasłem "gruba", to wszystkim od razu staje przed oczami obraz chorobliwej, monstrualnej otyłości. Dla mnie osoba grubsza to ktoś kto ma więcej tkanki tłuszczowej niż osoba szczupła, ale nie zagraża to jego zdrowiu i ktoś kto w dalszym ciągu ma zachowane proporcje ciała.