Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o kobietach ktore wszedzie chodza w stanikach sportowych

Polecane posty

Gość gość

moja kumpelka ma duzy biust i nie moze dobrac stanika..tak ona twierdzi... i chodzi w takich zwyklych sportowych .. ostatnio nawet na allegro kupowala taki stanik tani sportowy i chwalila sie ze nawet do lekarza ten stanik zakłada.. nie myslicie ze troche to wstyd? ja rozmiem biegac w takim staniku ale do lekarza albo do szpitala taki zakladac to troche obciach.. zamiast sobie kupic elegancki stanik z fiszinami to ona kupuje dziady sportowe..i wszedzie w tym łazi..

Gość gość
ze ich nie stac..

Gość gość
Duży biust + fiszbiny = nieszczęśliwe połączenie Co cię do jasnej ciasnej obchodzi stanik kumpeli ?!!! Sprawdz lepiej czy twoje majtki są świeże !!!

Gość gość
To zależy jak wygląda ten stanik sportowy. Ja sportowych nie lubię bo mam wrażenie, że mi cycki spłaszczają. Są staniki sportowe, które wyglądają bardzo ładnie, ale raczej nie pasują pod każde ubranie.

Gość gość
ona takie gatta kupuje.. czyi syf nad syfy za grosze:):)

Gość gość
ja noszę często, wszędzie spłąszczają cycki ale mi to nie przeszkadza. Są wygodne przede wszystkim a lekarzowi nie robi różnicy jaki masz stanik ;p

Gość gość
Autorko ,jeżeli to jest Twoja kumpela , to nie obgaduj ja na forum, bo to jest dopiero obciach. Tak właśnie sądzie i nie ripostuj od razu bo przecież chcesz wiedzieć co ludzie sądzą.

Gość gość
haah, do lekarza trzeba się wystroić? moja 90babcia ma takie podejście. tak, całe życie na wsi spędziła i bardzi prosta z niej kobieta ;) nalezy być czystym i schludnym a nie ubranym za 100zł bo jakiaś dziunia sobie wymyśliła a po drugie po chuj wpieprzasz nos w nie swoje sprawy? mnie takie tępe kwoki rozwalają. swoim życiem się zajmij a nie tym kto gdzie i jaki stanik nosi. 90% tematów na kafe to tego typu tematy klemp

Gość gość
hehe