Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkilkilkil

30.09 dzień FACETA , prezent??

Polecane posty

Gość gośćkilkilkil

Witam. Małymi kroczkami zbliża się 'dzień chłopaka" (obchodzimy go bo o dniu kobiet pamieta) . Zastanawiam sie co dać za prezent. W połowie października ma urodziny więc może zamiast dwóch małych dać jeden wiekszy? Jestesmy ze sobą ponad trzy lata, mieszkamy razem więc nie jest to jakis tam szczeniacki związek. Zastanawiam się nad biletem na jazdę jakimś wyścigowym autem czy też bolidem . W drugiej opcji wspólny wyjazd do hotelu ze spa i basenami. Nie chce przeznaczac na prezent wiecej niż 300 zł (po prostu na wiecej mnie nie stac). Ostatnią opcją jest bilet na Formułe1 w przyszłym roku ale tu musiałabym konsultować miejsca z nim itp a to ma być totalna niespodzianka. Jakieś rady?

Gość gość
boze dzien chlopaka obchodzicie jak gimnazjalisci :O,,,może dzień mezczyzny 10 marca tez obchodzicie? :D

Gość gość
Chciałbym miec taką kobiete ktora by kupowała przemyślane prezenty a nie setny otwieracz do piwa

Gość gośćkilkilkil
gosc14:42 - uważam , ze to uczciwe z racji tego iż kobiety mają też swój dzień :) Zresztą każda okazja jest dobra by zaskoczyć i sprawić przyjemność ukochanemu.

Gość turkusowa sukienka
ja zawsze daje prezenty przemyslane, ale to tylko dzień faceta...duże rzeczy wymyślam na święta i urodziny ;), więc muszę wymyślić coś co mu się spodoba, a nie będzie przesadzone w stosunku do tego, że nie jest to wielka okazja ;).

Gość gośćkilkilkil
truskawkowa sukienka - dlatego też rozmyślan nad połaczeniem tego z jego urodzinami, to tylko 1,5 tygodnia róznicy .

Gość turkusowa sukienka
gośćkilkilkil aa to rozumiem, to faktycznie coś dużego trzeba wymyślić jak to podwójna okazja. po tym co napisałaś wnioskuje, że ukochany jest fanem motoryzacji (bolidy, F1)

Gość gośćkilkilkil
No własnie bardziej piłki nożnej ale autografy ukochanego zespoły załatwiłam mu już w zeszłym roku. Teraz mi "brzęczy" , że chce na Węgry na formułe jechać , a czasem wspomina, ze by chciał się przejechać po torze (w mojej miejscowosci często są organizowane wyścigi na ulicach, ale to tylko zwykłych przerabianych aut).

Gość turkusowa sukienka
no to faktycznie przejażdzkę mu zafunduj bo wprost właściwie Ci powiedział co mu sie marzy. u mnie bardziej mnie sport interesuje, więc raczej muszę w elektronice szukać...

Gość gość
zimne piwko mu zafunduj ;)

Gość gość
seksik z rana jak śmietana

Gość gość
Autorko nie obraź się ale według mnie to masz ostro nas\rane we łbie... rozumiem obchodzic urodziny, imieniny, gwiazdkę, walentynki, ale po cholere obchodzic dzien chlopaka (ja nawet nie wiedzialam keidy to jest) i jeszcze kupowac chlopakowi prezent za 300zl? dziewucho opanuj sie... kup mu CZEKOLADE i tyle nie swiruj. Mieszkasz z nim 3 lata a jeszcze nawet żoną nie jestes, oswiadczyl ci sie, masz pierscionek chociaz???? nie pokazuj facetowi ze tak strasznie ci na nim zalezy.

Gość gość
Dzień faceta, a właściwie mężczyzny jest 10 marca.

Gość gość
poprawnie, 30 września

Gość gość
prezent czekoladowy to dobry kierunek bo większość facetów ma fioła na punkcie słodkości ale raczej chcieliby jednocześnie dostać coś bardziej zaskakującego niż tabliczka klasycznej czekolady...

Gość gość
nikt nie obchodzi tego dnia dzien faceta ? co to ma byc powinno byc - dzien c**ek czyli facet w rurkach - tak bardziej by pasowalo ale na serio nikt nie obchodzi tego dnia tak czy siak

jeśli chcecie zrobic na prawdę efektowny prezent dla swojego chłopaka czy jakiegokolwiek innego mężczyzny to z całego serca polecam Wam devil-cars.pl na prawdę miła obsługa a prezent cieszył i było to widac