Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obżartuszek

jak sobie przetłumaczyć żeby nie jeść

Polecane posty

Gość Obżartuszek

Witajcie. Jak sobie z tym radzicie? Jak mam sobie przetłumaczyć, żeby nie jeść? Tłuszcz wylewa mi się znad paska, a ja nadal planuję co zjem na obiad, co po obiedzie, co na kolację i że dietę zacznę od jutra. Nawet jeśli zacznę, będę na niej dwa do trzech dni i znowu będzie to samo. Jak sobie z tym radzicie? Bo ja już nie mam siły, moje życie od 15 lat kręci się codziennie dookoła diety i już mam tego dość, niech w końcu schudnę i niech się to skończy. Mój mózg nie przyjmuje tych gadek "to nie dieta to nowy styl życia" i podobnych, nic do mnie nie dociera. Jak zablokować w sobie tą chęć żarcia jak świnia?

Gość gość
Jesli tak podchodzisz to nigdy nie bedziesz szczupla. Wywal z glowy slowo "dieta". To na poczatek.

Witaj obzartuszek :) Wiem nie jest latwo walczyc ze swoim lakomstwem. Moze na poczatek nei mysl za duzo o dietach, planowaniu co jesc, bo wtedy tylko myslisz o jedzeniu ;) Ogranicz slodycze, jedz sytne snaidanie ( ja dzis np zjadalam owsianke na wodzie z odrobina mleka, orzechy I jagody ). Duzo bialka, warzyw, zebys byla najedzona ale nie przejedzona, kolacja powinna byc lekka. Musisz nauczyc mogz, ze je sie 4-5 razy co 3 h. Jezli sama nie umiejsz jednak ulozyc zdrowego jadlospisu idz do dietetyczki. Zacznij wiecej sie ruszac, jak nie masz mozliwosci zapisac sie do jakiegos klubu cwicz w domu, na youtube jest tyle super zestawow cwieczen. Przylacz sie do jakiegos watku o odchudzaniu ( ja pisze na2, przyjazdne odchudzanie I odchudzamy sie pilegnujemy )Zobaczysz, ze malymi krokami bedziesz gubic te nieszczesne kg, ale musisz zaczac cos robic a nie tylko uzalac sie nad soba, bo to Ci nic nie pomoze. dasz rade :)jezli tylko bedziesz tego anprawde chciec, bo CHCIEC TO MOC :)

Gość OE
Witam Obżartuszka, jest na to doskonały sposób. Poskramia skutecznie apetyt suplement Agua Slim, który bazuje na 3 składnikach: chromie, który wpływa korzystnie na metabolizm węglowodanów, garcinii cambogia, która zmniejsza łaknienie i wpływa korzystnie na metabolizm tłuszczów i L-karnitynie. Serdecznie polecam, spróbuj. Życzę powodzenia Agnieszka Domańska Online Ekspert AquaSlim

Gość gość
Napisałaś: "niech w końcu schudnę i niech się to skończy. " Chyba jednak nei rozumiesz, że to się nigdy nei skończy. Jak już schudniesz, to wtedy właśnie tym bardziej będziesz musiała się pilnować. Wtedy jest właśnie największa mordęga. Dlatego musisz sobi wbić do głowy, że to nei ma być dieta i potem "niech to się skończy", tylko to ma być nowy styl życia JUŻ NA CAŁE ŻYCIE. Wiem, zapytasz "ale jak to sobie wbić do głowy?". Niestety w tym Ci nikt nei pomorze. Po prostu do pewnych rzeczy nasz mózg musi sam dojrzeć, być na nie gotowy. Sama musisz się "przeprogamować" na inny styl życia - to psychika, na którą nikt z zewnątrz nie ma wpływu.

Gość gość
Wydaje mi się, że nie da przetłumaczyć sobie aby nie jeść. W takich przypadkach należy wybierać produkty sycące ale niskokaloryczne - polecam diete http://www.edel-nutrition.pl/. Ja ją stosuje od kilku tygodni i oprócz efektów faktycznie jest sycąca.

Nie powinnaś tłumaczyć sobie, żeby nie jeść, tylko żeby jeść zdrowo i z umiarem! Restrykcyjna dieta nie będzie dla Ciebie ani przyjemna, ani skuteczna. Nadal możesz myśleć co będzie na obiad, ale myśl też co zrobić, żeby ten obiad był zdrowszy ;) Przede wszystkim zaplanuj posiłki w regularnych odstępach czasu, w ten sposób nie będziesz chodzić głodna. Powinnaś też poznać swoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne.

Gość gość
Powinnaś pomyśleć o zmianie nawyków żywieniowych ,zmiany wprowadzać stopniowo.Proponuje ci zainwestować w Foreverslim jest to suplement diety dzięki któremu odchudzanie jest znacznie łatwiejsze.Nie ma się problemów z podjadaniem te tabletki hamują głód.A trzy miesięczna kuracja pozwala na trwałe zmienić nawyki żywieniowe.

Gość gość
Polecam sklep www.bialkowo.pl znajdziecie tam wszystko aby schudnąć

Gość gość
polecam sklep www.bialkowa.pl znajdziecie tam wszystko aby schudnąć

Gość pompeja1
Nie możesz nie jeść .Musisz znaleźć dla siebie odpowiednią dietę i pomału zacząć wprowadzać zmiany.Podstawową zmianą powinno być częściej ale mniej.A jeżeli boisz się napadów głodu to rzeczywiście dobrym pomysłem jest wprowadzenie Foreverslimu.On może pomóc na pewno ci nie zaszkodzi.

Zgadzam się nie można nie jeść. Trzeba wybrać dietę, która jest niskokaloryczna ale syta. Ja stosuję dietę www.edel-nutrition.pl ,naprawdę godna polecenia. Schudłam już 3 kg a nie chodzę głodna.