Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostek8991

Czy mam szanse na trwały związek z starszą dziewczyną?

Polecane posty

Gość gostek8991

Witam mam dla was pytanie takie jak w temacie sytuacja wyglada tak: ja mam 16 lat ona 17 pechowo dzieli nas tylko 20 dni ja jestem ze stycznia ona z grudnia....znamy sie juz kilka lat i zawsze cos mbie do niej ciagnelo wydaje mi sie ze ona takze ma lekki ciag na mnie ale nic specjalnego jestesmy zwyklymi kumpel/kumpela zaden tam przyjaciel ale mamy dobre relacje jak jestem gdzies ze znajomymi to czesto do nas podbija "klepiac mnie w d**e" co jest z leksza dziwne bo to raczej ja powinienem ja klepnac xd mniejsza o to... Jak juz wspominalem mam na nia niezwykly ciag na pewno nie jest to zakochanie ani zauroczenie, strasznie mnie wkurza gdy moi znajomi chca tez z nia "pogadac" ostatnio bylismy na miejscowym festynie i troche razem pochodzilismy chyba jej sie podobalo ale sam nwm czy ona czegos wiecej chce...pisalismy tez ostatnio sms bo byla chora to napisalem jej ze tam pozdrawiam i wgl...ona mi odpisala ze to milo ja zmienilem temat bo bylo cos co mnie interesowalo mianowicie to czy ona mnie czasem unika ale to okazalo sie nie prawda ...ale nie odpisala mi na sms tlumaczac sie potem ze nie miala hajsu na telefonie rzeczywiscie nie miala bo mi pokazala xd ale powiedxialem jej ze mogla mi na fb napisac a ona sie tylko usmiechnela pod nosem mowiac ze mogla...czasami czuje lekkom zazdrosc gdy ktos inny z nia "romansuje" czesto na moich oczach a ona chetnie widac kontynuuje rozmowe z kims takim :/...dodam ze jezdzimy dziennie busem do innych szkol ale do tego samego miasta....czy wedlug was ma sens to dalej ciagnac czy moze wrzucic "kolejny bieg" i co zrobic by zwiekszyc jej zainteresowanie mna dodam tez ze z tego co wiem to z wygladu sie jej podobam i mnie lubi ale chyba nic poza tym help ! :c

Gość gość
koles ty zazdrosny jestes :D startuj bo ci ktos bystrzejszy sprzatnie panne sprzed nosa

Gość gość
Ty się koleś lepiej do nauki weź,na amory zawsze znajdziesz czas. A w nawiasie to siedemnastka będzie się oglądać za starszym a nie młodszym facetem. Niestety:(

Gość gość
faktycznie te 20 dni to super roznica wieku :D

Gość gostek8991
No wiecie nie chodzi tu o nauke tylko ona mi sie po prostu do takiego stopnia podoba ze no chyba musze sprobowac.