Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalezienie pracy w UK bez wcześniejszego doświadczenia z UK jest nierealne

Polecane posty

Gość gość
@10:11 to nie jest temat o kontraktach dla sprzątaczek jakbyś nie zauważyła. Nie wpadłam tu żeby cie opieprzyć, nie schlebiaj sobie. Wypowiadałam się tutaj, że praca jest i bardzo łatwo ją znaleźć a tu jakaś głupia kwoka wyskakuje z prostytutkami i alfonsami. Skoro masz takie doświadczenie to nie zazdroszcze... :/

Gość gość
A ja myslalam , ze w hotelach wlasnie jest bardzo dobrze pracowac. Moja znajoma pracuje w jednym hotelu jako pokojowka i sie smiala mi w twarz , ze ja nie moge wziasc od razu czterech tygodni urlopu. a ona dostala miesiac urlopu po dwoch miesiacach odrozpoczecia pracy. Do tego duzo wydaje na kosmetyki , wiec malo nie zarabia chyba....sam miód i orzeszki....

Gość gość
Pracuję w hotelach (nie na żadnym sprzątaniu) od prawie 5 lat więc wiem jak to wygląda. xxx chyba jako prostytutka a skoro nie sprzątasz to po co się mądrujesz w temacie sprzątaczek w hotelu? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wracaj durniu do szkoły i naucz się czytać albo wytrzeźwiej i spójrz na nazwę tematu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tak? no to spróbuj zaaplikować do hotelu bezpośrednio na sprzątanie - mocno się zdziwisz! - xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx W moim poprzednim hotelu wszyscy włączając sprzątaczki byli zatrudnieni na kontrakcie, nie korzystano z usług żadnej agencji, czyli takie miejsca jednak istnieją. Z kolei we wcześniejszym było pół na pół, czyli agencyjni i na kontrakcie. Jak ktoś był dobry to hotel po kilku miesiącach oferował kontrakt

Gość gość
Ta laska chyba naprawdę ma nie po kolei w głowie. Rzuca się bo myśli że to temat dla sprzątaczek i jeszcze wyzywa od prostytutek? :D nie przywzło ci do glowy, ze niektorzy maja normalna prace? Ja nigdy nie bylam sprzataczka, wybacz, wiec moge sie tylko wypowiedziec w temacie. Praca bez doswiadczenia w UK jest bardzo prosta do znalezienia, zwłaszcza jak jest sie w jakiejs dziedzinie specjalista, ale rozumiem, ze wiekszosci to nie dotyczy.

Gość gość
Na pewno nie dotyczy tej d***** głupiej,która tylko ludzi obraża na forum.

Gość gość
ale na pewno dotyczy was - geniuszy!

Gość gość
o tak,my jesteśmy geniuszami,a Ty zwykła wywłoka

Gość gość
od kiedy to ludzie pracujący fizycznie są wywłokami? czemu tak plujecie jadem na te sprzątaczki? może tak polujecie trochę na hydraulików albo kierowców? a może chodzi o to żeby pluć tylko na kobiety, co?

Gość gość
Nie o to. Autor tematu zakłada ciągle to podobne wątki i co by się nie napisało i tak obraża i wyzywa Polaków od najgorszych,bo są w UK. Dlatego jak Kuba Bogu,tak Bog Kubie.Tez tą pizde wyzwe,bo w d***e jej się p****ało ,gowno wie,w d***e była,a tylko siedzi na kafe i wyzywa.

Gość gość
Nikt nie pluje na sprzataczki tylko na tą pomyloną babę ktora wyzywa wszystkich od prostytutek. Sama pewnie na bezrobociu i juz nie ma co ze soba zrobic. Zapluje sie żółcią biedulka...