Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1920

czy to ciąża ?? czy moje moje urojenie

Polecane posty

Gość gość1920

jestem w ciezkiem sytuacji .. jestem 3 miesiace po porodzie brałam tabletki anty ale chyba nie podzialaly zbytnio poniewaz od jakiegos czasu czuje sie dziwnie mam bole glowy skurcze macicy jak na miesiaczke i od trzech dni plamienia z brązową wydzielina ... wiem z takimi rzeczami idzie sie do ginekologa ale dopiero mam go 15 wrzesnia a do tego czasu sie bede zadreczac pewnie czy jestem czy tez nie moze mial ktos podobnie i sie uspokoje troche chociaz dziekuje z gory

Gość gość
A test robilas?

Gość gość
po co robić test? przecież kafe prawdę powie :P

Gość gość1920
testu nie robilam bo test nie zawsze prawde powie wiec sensu nie ma

Gość gość
to idź na beta hcg z krwi

Gość gość
testu nie zrobisz, bo w nie nie wierzysz, czy w takim razie uważasz, że ktoś na kafe orientuje się co się dzieje w twojej macicy?

Gość gość1920
no nie wierze w nie zgadza sie ... no nikt mi nie powie co sie dzieje w mojej macicy oprocz ginekologa .. ale ja sie tylko zapytalam czy moze ktos mial podobne objawy albo cos podobnego a nie ze to samo .. to jest tylko pytanie nikt mi nie musi odpowiadac dokladnie bo nikt nie jest w stanie odpowiedziec ... ale czasami warto zapytac i nie odrazu ktos musi naskakiwac

Gość gość
to nie wiesz że każda ciąża jest inna i jeśli jedna ma takie objawy to inna może mieć inne? ja np jestem już w 28tc i ani razu nie miałam dużej ilości śluzu! Wręcz było sucho na początku! żadnych mdłości nic. bolące piersi? w życiu ani razu,z resztą ciągle ten sam rozmiar piersi mam. i co? nikt by nie powiedział że ciąża! więc to głupie gdybanie tylko i wróżenie z fusów