Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spowiedź przed ślubna

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. 1.Mam pytanie czy podczas spowiedzi przedslubnej trzeba mówić księdzu o stosunku ? 2.Obawiam się ze przed slubem jestem w ciąży czy o tym też muszę mówić ? Ślub dopiero 18 października i obawiam się ze będzie trochę widać ciążę

Gość gość
dziecinada, spowiadasz sie nie księdzu ale Panu Bogu, myślę że on już teraz widzi twoją ciążę, ps. po co brać ślub (sakrament) skoro sakrament go poprzedzający (pokuta) ma być nieszczery

Gość gość
skoro spowiedź to spowiedź, nie sądzisz że jak zataisz rzeczy, które kościół uważa za grzechy to spowiedź będzie nie ważna?

Gość gość
to świetnie! skoro spowiedź będzie nieważna łatwiej będzie unieważnić slub kościelny :-)

Nic nie mow. Nie bedzie widac. A pozatym wychodzisz za maz wiec to juz I tak nie ma wiekszego znaczenia. A ciazato nie grzech.

Gość gość
Spowiedz to spowiedz nie ma co zaczynac zycia z klamstwem, ksiadz jedynie powie ze trudno ale tak czasem siw zdarza wiem bo sama przez to przeszlam

Gość gość
slub koscielny a seks przedmałżeński... uwielbiam takich hipokrytów jak TY...

Gość gość
oh tak już widzę jak tu wszystkie brały kościelny jako dziewice, zwłaszcza te najbardziej krzyczące.

Gość gość
soryy ja brałam cywilny, przynajmiej mam odwagę przyznac się do własnych poglądów