Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urodziny 6 latka a klasa

Polecane posty

Gość gość

Czy organizujecie urodziny dziecka w jakiś specjalny sposób? ( impreza w sali zabaw itp.) Syn poszedł od września do szkolnej zerówki jeszcze nie wszystkie dzieci dobrze się znają no właśnie czy przy organizacji takich urodzin w sali zabaw zaprosić całą klasę? Jak to u was wygląda?

Gość gość
Mi nie podobają się imprezy w salach zabaw. Zapraszamy dzieci do domu ale tylko najbliższych kolegów mojego dziecka.

Gość gośćop
Organizuję urodziny w sali zabaw. Na szczęście u nas nie ma zwyczaju zapraszania całej klasy. U syna zwykle jest ok. 11 osób (w tym 3 kuzynki , 2 córki mojej przyjaciółki, 5 kolegów).

Gość gość
No właśnie u syna w klasie jeszcze wszyscy dobrze się nie poznali i tak sobie myślę czy to nie dobra okazja do zapoznania się lepiej dzieci a i rodziców tez

Gość gość
jak sie nie znają to bez sensu bedziesz zapraszać na chybił trafił? a cała klasa to dość duży koszt sie robi.... ale jak cie stać to mozesz.

Gość gość
Właśnie mam możliwość wynajęcia sali praktycznie po bardzo niskich kosztach także to nie problem. Myślisz ze to dobry pomysł zaprosić wszystkich?

Gość gość
A i zaproszenia dać pani żeby rozdala czy synowi?

Gość gość
Ja myślę, że to głupi pomysł. Swiętować powinno się z bliskimi- z osobami, które się lubi a nie z całą chmarą nieznanych osób. Bez sensu. Zaproś tylko najbliższych przyjaciół dziecka. A jak nie ma to zrób urodziny w gronie rodzinnym- jak kogoś bliżej pozna to zaprosisz go w przyszłym roku

Gość gość
A może samych kolegów zaprosic? Plus znajomych z którymi się bawi poza szkołą