Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niedowiarekona

zastanawiająca sytuacja

Polecane posty

Gość niedowiarekona

Witam. Mam nadzieję że znajdę tu odpowiedź na nurtujące mnie od wczoraj pytanie. Ale może od początku. Wczoraj zadzwonił mój tel, po drugiej stronie usłyszałam kobiecy nieznajomy głos. Z rozmowy wynikło że to pomyłka, że próbowała dodzwonić się do kogoś innego. Sytuacja w jakiej znalazłam się mnóstwo razy, więc pożegnałam się i nie zwróciłabym pewnie nawet uwagi na to, gdyby nie kolejne połączenie z tego samego numeru, tym razem męski głos wywołujący jakieś męskie imię.... sądziłam że to jakiś krewny poprzedniej rozmówczyni, przerwało rozmowę i zorientowałam się że to niemiecki kierunkowy... za trzecim razem gdy na wyświetlaczu pojawił się ten sam numer, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu w słuchawce usłyszałam mojego faceta ! który usilnie twierdził że dzwonił do mnie trzy razy i odbierały inne osoby ! Ja mu nie uwierzyłam, zrobiłam aferę co to za kobieta dzwoniła do mnie z jego numeru .... podejrzliwość włączyła się na maksa i strasznie się pokłóciliśmy. On przebywa za granicą, nie miałam zapisanego jego numeru stacjonarnego i naprawdę w życiu nie spodziewałam się takiej akcji. Normalnie archiwum X . Ja na niego z pretensjami o laskę, on do mnie że co on ma powiedzieć jak jakiś facet i obca kobieta odbierają mój telefon. No powiedzcie sami .... czy to w ogóle jest możliwe by na tej samej linii były inne osoby ???Jeszcze nigdy w życiu się nie spotkałam z taką sytuacją , i naprawdę wkurzę się jeśli okazałoby się że on coś kręci.....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować