Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedemama

Jakie miałyście objawy ciąży?

Polecane posty

Gość bedemama

Hej :) Jakie występowały u Was objawy ciąży w jej pierwszych tygodniach? Same zorientowałyście się, że jesteście w ciąży czy zdecydował o tym jakiś przypadek? Jak to było u Was?

Gość gość
Staraliśmy się więc zrobiłam test dzień przed spodziewaną miesiączką. Objawy przyszły dopiero koło 8/9 tygodnia i trwały do około chyba 17 tyg.

Gość gość
a ja w ogóle ciąży nie planowałam,całkowity przypadek, lekarze nie dawali szans na ciążę, a do tego przeważnie się zabezpieczaliśmy na wszelki wypadek. Rzadko zdarza mi się pić alkohol,ale raz wieczorem piłam i dziwnie się czułam. Jakbym zaraz miała dostać okresu. A okres nie nadchodził. Do tego siostra dogadywała,że biust mi urósł. Okres zawsze mi się spóźniał, ostatni przed ciążą miałam wywoływany po ponad 3 miesiącach opóźnienia. Ale stwierdziłam,że dla świętego spokoju zrobię test. i Zrobiłam :D. Lekarze mówią,że ta ciąża to cud. I ten cud już niedługo pojawi się na świecie.

Gość gość
Od razu wiedziałam bo ciaża (kazda) była planowana wiec jak tylko miesiączki nie było wiedziałam, że to ciąża.Z objawów to ból brzucha i wrażliwe piersi. Potem wrażliwość na zapachy i mdłości.

Gość gość
W pierwszej ani w drugiej Adnych objawow na poczatku dopiero okolo 8, 9 tyg. I to bol piersi podbrzusza mdlosci. Teraz mam 18 tydz i czasami czuje sie rewelacyjnie a czasem nie mam sil wstac