Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrzuciłam nie ubite białka do jablecznika co zrobic? Jak uratować?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest jakiś sposób jeszcze? Masa na jablecznik jabłka cukier kisiel cytrynowy cynamon szczypta soli i białka. Białka ubić z cukrem a ja się zamyslilam i wsypałam wszystko i wymieszałam już dobrze. Jakie to ciasto wyjdzie? Czy mogę cos zrobic?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jabłka już wrzuciłaś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ciasteczkowy potworny
Będzie trochę mniej puszyste, może odrobinę kluchowate, ale coś na pewno wyjdzie :) Upiecz. Jabłecznik to jabłecznik, zawsze będzie dobry ;) Przepis na brownie, to też efekt "nieudanego" ciasta. Daj znać co wyszło.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Cześć dziewczyny, Będę z Wami kompletnie szczera- właśnie założyłam mały sklep internetowy z butami i chcę go tutaj delikatnie promować. Proszę abyście sie nie denerwowały a jak któraś będzie zainteresowana- zapraszam usmiech.gif http://joyfashion.pl/pl/new Ekstra ceny , super modele. Polecam!! Pozdrawiam, Emila

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kocilisica
Będzie trochę mniej puszyste, może odrobinę kluchowate, ale coś na pewno wyjdzie :) Upiecz. Jabłecznik to jabłecznik, zawsze będzie dobry ;) Przepis na brownie, to też efekt "nieudanego" ciasta. Daj znać co wyszło.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
możesz jeszcze ubić dwa białka i dodać i dodaj dla pewności proszek do pieczenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×