Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no to przyznajcie sie ile czasu spedzacie z dziecmi

Polecane posty

Gość gość

Ile czasu spedzacie z dziecmi tak aktywnie na grach, zabawach, spacerach, rozmowach. Ile czasu spedzacie razem jako rodzina rowniez aktywnie. Ile czasu zajmuhe wam i waszym mezom praca wraz z dojazdami?

Gość gość
Widze ze nie ma chetnych... To ja spedzam w domu z dzieckiem 4 cale dni. W pozostale w racam z pracy ok 14.30. Mysle, ze dziecku 3l. poswiecam min 5 h uwagi skierowanej tylko i wylacznie na malego. Meza nie ma od pon do pt po 9h. Wraca ok 16 i tez sie dzieckiem zajmuje.

Gość gość
Od poniedziałku do piątku 2 godz dziennie, na więcej nie ma czasu, ja w pracy syn w szkole ale weekendy mamy całe dwa dni dla siebie, sprzątam z samego rana w sobotę albo wieczorem jak juz śpi

Gość gość
a po huj sie mamy przyznawac , bo ty tak chcesz ??

Gość gość
4 h dziennie,pracuje do 15

Gość gość
W tygodniu o 6.30 wychodzę, odbieram małą z przedszkoła przed 17. Zawsze wtedy rozmawiamy w drodze do domu, wygłupiamy się. Potem każdy zajmuje się chwilę sobą, kąpiel, wygłupy, tańce I spac. Usypiam ją zawsze ja, jak jestem w domu. W tygodniu mało czaus wychodzi wspólnie, ale w weekend jestem tylko jej. Spacery, puzzle itp... :)

Gość gość
24h możecie mnie krytykować że siedzę w domu. Mała ma 16 miesięcy i poświęcam jej cały swój czas.