Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy pomocy11

Szukam tytułu piosenki Trudne będzie!

Polecane posty

Gość Pomocy pomocy11

Mamy lata 80te Zespół gra trochę w stylu techno Jej skóra czarna Piękna sylwetka w obcisłym czymś tam Jej włosy czarne długie i afro jej głos czarny i silny Krzyczy Dodam że nie chodzi mi o żadne Black Box! Nie nie Nazwa zupełnie inna Ale nie wiem,- chyba kilku członowa Ona ma takie mocno kręcone afro długie włosy i co jakiś czas tak się wydziera że ho ho cholera posłuchałabym tego ale jak to się nazywa?

Gość gość
Nie nie ani Corona ani technotronik Mówiłam że będzie trudne Ja mam wrażenie że to zespół jednego hitu Tzn oni chyba niczego innego nie wypuścili nigdy i to niech będzie podpowiedź-chyba że się mylę...

Znasz tylko muzykę,czy pamiętasz teledysk?Inaczej nie ma sensu szukać,zbyt wiele niewiadomych.

Gość gość
Nie wiele pamiętam Ale Jest pewien mianownik Technotronik ma podobne bity A black box ma podobnie brzmiącą wokalistkę Ten krzyk wokalistki z utworu wykorzystywano wiele razy w różnych reklamach i nie tylko... Co jeszcze mogę powiedzieć ...? No kultowy okrzyk to jest! Ktoś wie o co chodzi?

Gość gość
Tytul to jest let me think about it bodajze? Tak? Chyba o to Ci chodzi :D

Gość Pomocy pomocy11
Niestety to nie jest to Uwaga Piosenka naprawdę pochodzi z lat 80! Nie z 90! To stara piosenka w stylu techno w której słychać murzyński kobiecy głos który wydaje okrzyk-ten okrzyk słyszeliście już w setkach coverów tego utworu! Kto wie? Wierzę w Was!

Gość Pomocy pomocy11
Ok przypomniały mi się słowa chyba Słychac ten okrzyk również wwww.jeja.pl/user,Beboch,zdjecie,62 ,,Aj gat de pała " tak by to brzmiało po polsku mniej więcej;) Chodzi mi o pierwotną wersję utworu z którego pochodzi okrzyk,,Aj gat de pała"!

Gość gość
Snap- I ve got the power