Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety reaguja tak negatywnie na wiesc ze mezczyzna jest prawiczkiem?

Polecane posty

Gość gość
Gosc 13:38 a jakbyś byl pierwszy raz z dziewczyna to po 10 latach nie chciałbyś sprawdzić czy to na pewno to, jak ti byloby z kimś innym itp? Bo to co piszesz działa w dwie strony ;) X Dziewięćdziesiąt dwa oczywiście ze posiadanie partnera nie zmienia danej osoby, ale ja mając partnera wiem co mnie irytowalo w ex ze jest nie do przelkniecia, znam własne oczekiwania. A ich uczymy się z doswiadczenia

Gość gość
"A ich uczymy się z doswiadczenia" Tylko jak duże ma być to doświadczenie? Dziwi mnie, że ludzie wobec siebie mają minimalne wymagania. Zawsze zastanawiało nie jak, jak można w ciągu kilku tygodni kogoś sobie znaleźć i opowiadać o wielkiej miłości. Jak można w ciągu kilku tygodni komuś zaufać. Ale to pewnie jakaś nowa dyscyplina sportu. z "bo tak ma być" - sorry, ale jest to mentalność Koreańczyków. Przystawanie na coś tylko dlatego, że innego nie znamy? Więc gdyby normą było poniewierani kobietami i tak pchałybyście się w związki?

Gość gość
"prawiczek, który nigdy nie zyl w związku ma spore braki w tej dziedzinie zycia, a 30 letnia kobieta nie szuka kogoś kto nie ma pojecia o zyciu w związku" x A kto szuka 30-stoletniej kobiety? Bo chyba nie ktoś kto żadnej nie miał.

Gość gość
To co, myślisz, ze na 30 letniego prawika poleci 16-latka??

Gość gość
Dziewięćdziesiąt dwa a czemu ma polecieć? Malo ma chłopców w swoim wieku, w swojej szkole? Ma lecieć na podstarzalego prawika? No wybacz, ale to juz praktycznie pedofilia zajeżdża...

Gość gość
"Ma lecieć na podstarzalego prawika? No wybacz, ale to juz praktycznie pedofilia zajeżdża." x O tym zdecyduje sąd.

Gość gość
Ma Ci się "trafić"? Nie wiem czy mentalnie jesteś wystarczająco dojrzały dla 16 latki...