Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciągła zgaga

Polecane posty

Gość gość

od jakiegos czasu mam ciagle problemy ze zgagą. biore jakies dorazne srodki, ale to chyba nie jest normalne zeby tak caly czas sie pojawiala? mam 50 lat, moze to kwestia wieku?

Gość kirma
hmm... a to pojawia się przy różnych rodzajach pokarmu, czy tylko, np. po kwaśnych?

Gość gość
przy różnych, chociaż faktycznie najczesniej zdarza sie to przy zjedzeniu czegos kwasnego. staram sie unikac takich posilkow.

Gość kirma
w takim razie to moga byc jakies zaburzenia przewodu pokarmowego. tesciowa byla u dobrego specjalisty z krakowa - krzysztof lorens. tylko, ze ona mialam problemy z refluksem

Gość gość
Za mało masz enzymów trawiennych. Możesz je kupić. Warto kupić ostropest plamisty i zażywać świeżo zmielony po łyżeczce. Widać,że masz organizm zasyfiony(sorki, ale taka jest prawda).

Gość gość
Na zgagę polecam kapsułki hericium rewelacja pomogło po tygodniu stosowania

Gość ZenkaNowak
Najlepiej to się po prostu wybrać do specjalisty, który porobi szczegółowe badania. Czasem takie niby proste rzeczy mogą mieć jakieś głębsze podloże. Ja jak miałam problemy z układem pokarmowym to chodziłam do doktora kielka. Warto poświęcić jeden dzień, przebadać , a potem po prostu nie mieć problemów.