Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinna22o

6 miesięcy po ślubie a ja żałuje.. pomóżcie:(

Polecane posty

Gość gość
Kobieto! Idź do roboty, to ci się odmieni, bo teraz masz za dużo czasu dla siebie i wymyślasz :-p

Gość gość
a dlaczego nie pracujesz ?? jakie masz wyksztalcenie ??

Gość gość
Macie jeden klucz i on cie zamyka??? a jakby byl pozar czy cos to nawet nie masz jak z domu wyjsc???!!!! I wogole dlaczego cie zamyka??? nie umiwesz powiedziec, oddawaj klucz?

Gość gość
idz do pracy. duzo z tego co piszesz ma podloze w tym ze ty sie nudzisz w domu i oczekujesz od meza ze zapewni ci rozrywki. jak pojdziesz miedzy ludzi to po pewnym czasie zobaczysz ze wcale ci meza tak nie brakuje bo nie masz czasu a jak juz masz chwile wytchnienia to tez chcesz zrobic cos dla siebie. nie rozumiem dlaczego ty siedzisz w domu majac 22 lata i 0 dzieci. jak nie masz problemow z kasa to chociaz pol etatu albo staz/praktyka by duzo zmienily.

Gość gość
prowo jak nic :-)

Gość Paulinna22o
Ale ja pracuje w tygodniu a w weekendy studiuje. Mój mąż pracuje na zmiany i ja też.

Gość gość
Kobieto! Zabierz mu klucz! Nie słuchaj tych co mówią ze przesadzasz. Ty dla niego nic nie znaczysz. Jak cię moze zamknąć? On Cię traktuje jak rzecz. Im dłużej tym gorzej bo odbije się to na psycice Twojej. Weź od niego spieprzaj i nie szukaj wymówek ze koledzy. Koledzy maja swoje życie. Na moje oko właśnie albo ma inna, albo szukał tylko zony, a na pewno mu nie zależy na Tobie

Gość gość
masz 22 lata i siedzisz w domu? :-( łeee ..

Gość gość
Paulina Jak to? Pracujesz w tygodniu i jesteś zamknieta przez 8 godzin? No weź przestań :-D :-D

Gość gość
jestes jeszcze taka mloda!dlaczego ci sie tak spieszylo?z punktu widzenia zwapnialej 33 latki , 22 to jeszcze nastolatka.wiek do studiowania, imprez, podrozy, przyjazni, sportu, muzyki, szukania prawdziwej milosci.w tym wieku nie ma co jeszcze zabawiac sie w szara rzeczywistosc

Gość Paulinna22o
Jak mąż idzie na 6 do pracy i wraca 14:30 a ja mam do pracy na 15. Tak trudno zrozumieć??!! Widać nikt już tutaj sensownych rzeczy nie napisze, same hejty teraz.

Gość gość
I masz prace naprzeciwko, bo wystarczy ci tylko pol godziny żeby tam dotrzec? dziwne :-)

Gość gość
paulina po co wychodzilas za maz w wieku 22 lat? i to za faceta starszego o 5 lat? balas się ze zostaniesz stara panna ? :classic_cool:

Gość gość
No to jak idziesz na 15 do pracy, to skad wiesz, ze on na kanapie w kapciach lezy? Moze z jakas inna panienka sie spotyka w tym czasie co ty jestes w pracy...ma caly dzien wolny....

Gość Paulinna22o
To jest raczej praca dodatkowa u znajomego. Do pracy chodzę na pieszo mam 10 minut drogi. Mieszkam w mieście a nie w zapyziałej wiosce gdzie do pracy jedzie się 30 minut autobusem. Idę już stąd bo żadnej sensownej porady nie dostałam. Nie wiem po co te forum, jak jest tylko wyśmiewanie

Gość gość
no wlasnie, skad wiesz co robi? :-) masz w domu kamerki? :-)

Gość gość23
a jak wygląda Wasz seks? tez sie zmienil? Troszczy się o Ciebie w łóżku? Dba bys zawsze doszla, itp.

Gość gość
ty odczep się od wioski :-p w dużych miastach to dopiero trzeba czasu na dostanie się do pracy.

Gość gość
Paulina, ale nikt sie nie wysmiewa, tylko probujemy ustalic fakty, zeby ci pomoc... Dlaczego cie zamyka? Tak byc nie moze, ze ty w razie czego nie mozesz sie z domu wydostac... Ile godzin dziennie pracujesz? Skad wiesz, co robi w czasie gdy cie nie ma w domu?

Gość gość
paula jeśli mąż przestal się z toba kochac i nie uprawiacie sexu, to już masz odpowiedz ;-)

Gość Paulinna22o
Raczej nikt mi tutaj pomóc nie chce. Narazie wszystkim:) Dzięki za rady tym, którzy faktycznie chcieli mi doradzić, a teraz za dużo hejterów się nazbierało.

Gość gość
no i ucieka :-( a tak pisala ......... pomóżcie :-)

Gość gość
i nie dowiemy się jak tam u nich z tym seksem :-d :-d

Gość gość
ojej ales ty biedna, maz ma cie w tylku, ludzie z forum cie wysmiewaja, bidulka :(

Gość gość
Paulina, nie uciekaj, tylko napisz...nikt tu nie hejtuje, tylko jestesmy ciekawi sytaucji. jak nie znamy szczegolow to jak ci mamy pomoc? No wlasnie, a jak z seksem? tak jak kiedys?

Gość gość
no i uciekla... :-o