Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Czy uwazacie że przychodzenie po piwku na zajęcia to patologia?

Polecane posty

Mi sie jak dotąd zdarzało wyskoczyć na piwko z ludźmi z grupy podczas okienka i potem wrócić na zajęcia troche wypita, i z tego co widze to dość powszechna praktyka :classic_cool: A w internecie czasem niektórzy piszą że takie coś to patola i jak tak można :classic_cool: wy tak też robicie/robiłyście czy nie? :classic_cool:

Gość gość
tak z zasady robi patologia i osoby głupie, wybierz którą kategorią jesteś :/ Ręce mi opadają jak czytam niektóre Twoje posty.

Gość gość
mozna tak robic, ja to nazywam korzystaniem z zycia, jak najbardziej jestem za :D

Gość gość
o właśnie, tu masz dobry przykład - Cynic tak robił i jest teraz bezrobotny, a ze szkoły wyleciał na zbity pysk

Gość gość
nie zapomne palenia fajek w kiblu albo trawy przed lekcjami :D i te moje psychodeliczne rysunki z tylu zeszytu na zjarancu :D

Gość gość
Kasia już po lekcjach, gimbazo?

"tak z zasady robi patologia i osoby głupie, wybierz którą kategorią jesteś" no ale pisze, ze to powszechne, i nikt nikogo jeszcze nie przyłapał i nikogo nie wyrzucili ze studiów, myśle że nawet jakby ćwiczeniowiec skapnął sie że ktos jest po dwóch piwkach to by go co najwyżej wyprosił z zajęć i wpisał nieobecnośc, i był na tą osobe bardziej wyczulony. Do czego zmierzam, internet jest dziwnie purytański. Często coś co jest normalne w świecie prawdziwym, w internecie uchodzi za akt niebywałego zwyrodnienia. Tak jakby siedziały tu same nolify nie wychodzące z domu.

Gość gość
z tego co opisujesz to twoi znajomi ogólnie są dość niepoważni i tak jak ty skończą na bezrobociu. I nie chodzi o reakcję wykładowcy - on ma cię gdzieś, a o to, że alkohol zaniża umiejętności zapamiętywania. Po prostu na własne życzenie robisz z siebie głąba, po co w ogóle wracać na te zajęcia?

Gość Ekspert od Studiów
Przez pięć lat studiów ani razu nie poszedłem trzeźwy na zajęcia. Najważniejsza jest obrona magisterki. Na doktoracie jest łatwiej.

Chodze na zajęcia z przymusu i sie na nich nudze, a ucze sie w domu, i tak przewaznie nie słucham co sie dzieje tylko wyczekuje do końca. Jakby to ode mnie zależało to bym nie chodziła na żadne zajęcia, tylko na egzaminy przychodziła podczas sesji.

Gość gość
to po co w ogóle poszłaś na te studia?

żeby mieć wyższe wykształcenie? I wiedze, bo dzieki egzaminom mam motywacje żeby te wszystkie fachowe ksiązki, których w większości bym nie ruszyła, przeczytać. Usystematyzowaną wiedze, bo taka zdobyta przez hobbyste jest chaotyczna, wyrywkowa, pełna luk.

Gość gość
temat cię nie interesuje na tyle, że słuchac co jest na wykładach, a sama przyznałaś, że g****o ci te studia dadzą bo nie będziesz pracować w zawodzie. Więc marnujesz tylko czas i skończysz z ręką w nocniku

na wykłady w ogóle nie przychodze, mówie o ćwiczeniach, bo one są obowiązkowe. Temat mnie interesuje, ale taka już jestem ze nie lubie takiej formy przekazywania wiedzy jaka jest na studiach. Wolałabym sie uczyć w samotności i tylko przychodzić na egzaminy. "Więc marnujesz tylko czas i skończysz z ręką w nocniku" a jaka jest niby alternatywa w tym kraju? :classic_cool:

Gość gość
kaszana w gimnazjum takie rzeczy? czekaj no niech się tylko matka dowie! wp*****l na gołą dvpe dostaniesz!

Gość gość
patologiczny małpiszon nie ma prawa głosu w kwestii co jest patolą.