Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik znajdzie żone?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie, rolnicy poza tym najmłodszym wybiorą sobie z kandydatek żony? Tylko ten młody ma ładne kandydatki. Pozostali mają raczej przechlapane. No może jeszcze ten ciut starszy, tj 33 latek ma jedną fajna kandydatkę Ewe 28lat. Pozostali chyba woleliby do końca życia kawalerke. www.plotek.pl/plotek/56,111485,16606338,Byla_cheerleaderka__wdowa_po_marynarzu_i_podrozniczka_.html Moder/ator nie kasuj, to nie spam tylko zachęta do rozmowy.

Gość gość
ja mysle, ze to pic na wodę ten program, to są aktorzy

Gość gośćggfg
to nie są aktorzy jednego z nich znam z widzenia sympatyczny chlopak :)

Gość gość
Ja nie wiem czy pic. Nie oglądam telewizji a o programie wiem tyle co przeczytam w necie. Straszne te kobiety

Gość gość
a mysle, ze to pic na wodę ten program, to są aktorzy x te programy tv to dame ściemy. aktorzy i statyści. tak jak 95% gości w talk showach.

Gość gość
ja też tego nie oglądam ale jestem pewna na 100% że to są aktorzy, tak samo jak w tym drugim programie jak matka szuka żony swojemu synalkowi, a te synalki jakie żałosne gogusie, też widać że ściema, bo brzydalami nie są więc na pewno panny na nich lecą i nie muszą chodzić do tv żeby mieć żonę.

Gość gość
wszystko w tv to ściema. zawsze tak było. tv jest dla starych kobiet - one we wszystko wierzą , nawet że seriale to prawdziwe życie.

Gość gość
Jest program o tym jak matka szuka żony synowi? Dobrze że nie mam tv.. Pewnie kwestia czasu jest jak zrobię jakiś program z homo.

Gość gość
Ej to nie są aktorzy , moja koleżanka Natalia będzie grać w tym filmie wow!!! aż nie wierzę że się odważyła napisać do tego Pawła list...ale faktycznie wpadli sobie w oko....Już się nawet spotkali...ale nie będę zdradzac nic wiecej zobaczycie w niedziele ....