Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak w sobie wylaczyc instynkt macierzynski nie moge miec dzieci

Polecane posty

Gość gość

jestem osoba niepełnosprawna po 30stce(32) mam męża,choruje i z tego powodu nie moge mieć dzieci adopcja tez odpada, ja nie pracuje jestem na rencie, mąż zarabia dość dobrze, nie biedujemy, normalnie stać byłoby nas na dziecko ale przy adopcji to pewnie sa inne kryteria. Ostatnio płacze juz nawet na reklamach z niemowlętami:o co robic?

Gość gość
nie wylaczac, adoptowac

Gość gość
myslisz,że osobie niepełnosprawnej z postępującą choroba i nie pracującej ktoś pozwoli adoptowac dziecko?

Gość gość
tak to jest Ci którzy nie mogą to chcą a Ci którzy mogą to nie chcą - ja mam 24 i zeroooo albo i mniej instynktu m. Jak widzę dziecko dziecko w bujaku to bardziej mnie ten bujak interesuje niż dziecko...

Gość gość
Nie wylaczysz. Na co chorujesz? Sluchaj dowiedz sie maksymalnie wszystkiego o adopcji, a kto wie,moze bedzie Wam dane?

Gość gość
Wmówiłas sobie ten instynkt, bo dokładnie ten osławioany instynkt pojawia się jak młode przychodzą na świat, czy też w ciązy, a nei na sucho. to jest własnie głupota wmawiana kobietom.

Gość gość
Pomysl o adopcji a jeśli nie adopcja to możesz pomagać w jakieś fundacji. Mam koleżankę bezplodna, jest prezesem fundacji pomagajacej dzieciom z biednych rodzin. Czyta dzieciom w szpitalach bajki itp. Myślę że dla osoby na wózku nie ma przeciwwskazań. Może uda Ci się adoptować. Jest tyle biednych dzieci co oddalaby wszystko za kogoś kto je będzie kochał.

Gość seb4568
Jeśli jesteś wierząca i chcesz być zdrowa skorzystaj z mszy z modlitwami o uzdrowienie o. Daniela na stronie mimj pl Wiele ludzi podczas tych mszy naprawdę zostaje uzdrowionych z wielu ciężkich chorób jak nowotwory i inne Jezus leczy także dziś a nie tylko leczył 2000 lat temu

Gość gość
wy tak serio z tymi mszami za uzdrowienie? wyrzucanie kasy w błoto :) przecież założe się,ze kobieta nieraz modliła się o to samo w domu. Ja myślę,że z tą fundacją to jest dobry pomysł albo pomoc w jakiejś świetlicy dla dzieci.

Gość gość
kto ci karze wyrzucac jakąkolwiek kasę skoro spotkania są przez Internet?

Gość gość
Zgadzam sie z kim powyzej, instynkt wlacza sie PO przyjsciu dziecka na swiat, ewentualnie juz w ciazy, a jezeli ktos pragnie dziecka wcxzesniej, to jest to zwykle "chciejstwo" zwizane z tym, ze chcemy miec to samo co inni albo chcemy cos czego nie mozemy miec, a gdybysmy mogli, to pewnie bysmy nie chcieli:)

Gość seb4568
Dokładnie. Na mszy można być osobiście lub słuchać przez internet. Nawet jak ktoś jest osobiście to jest to zwykła msza tylko z modlitwami o uzdrowienie i nikt nikomu nie każe dawać na tacę.