Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze typy faceta to nauczyciel, policjant, informatyk

Polecane posty

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
Właśnie informatycy i nauczyciele sa ok.Z policjantami nie miałam do czynienia wiec nie wiem,,,

Gość gość
lekarze:o

Gość gość
No niektórzy Informatycy to tragedia. W tym stereotypie o informatyku jest sporo prawdy :P szczególnie jak patrzę na takich jednych z mojego uniwersytetu :)

Gość gość
ksiądz jest super :) zabiera nas do Afryki na Safari oglądać nowy gatunek Ebola :D

Gość gość
Informatycy i nauczyciele są ok. Nauczyciele faceci zawsze byli wyluzowani, dobrze ubrani i zabawni, bardzo dobrze ich wspominam z technikum.,

Gość gość
Nauczyciele wyluzowani hahahaha ....... Powiedz na glos wszyscy razem sie posmiejemy :D luzik 100 pro

Gość gość
a kobiety najgorsze to rehabilitantki :-S

Gość Taki_jeden_964
dodam jeszcze spawacz, tokarz, frezer, treser, polewacz, strażak, świniopas, konduktor...

Gość gość
nauczyciele mi sie nie podobaja

Gość gość
informatycy są fajni

Gość gość
zalezy jacy, wiekszosc informatykow to stereotypowe lamusy i frajerzy :O u nas w firmie sa informatycy, ogolnie panowie od IT, serwerów, strony www, centrali telefonicznej i tylko jeden z nich jest naprawde przystojny, mimo ze niewysoki ale z twarzy super, usmiechniety, rozmowny :) jego 5 kolegów to kompletna porazka, zwlaszcza jeden z nich, codziennie chodzi w tych samych ciuchach, ciagle go widuje w czarnej spranej bluzie z kapturem nawet w lato :O włosty tluste, twarz nieswieza, malomowny :O

Gość gość
dziwnych ludzi masz w tej firmie, też znam informatyków (w tym mojego faceta) i właściwie normalni ludzie.

Gość gość
a co wy macie do informatyków jest to zwykła grupa społeczna która woli się rozwijać intelektualnie niż grać w gałę czy pić piwo na murku pod blokiem na podwórku. Jednym zdaniem są to ludzie reprezentujący jakiś poziom i to wam w nich przeszkadza ?

Informatycy, któych znam, grają w gałę albo pakują na siłce albo np. biegają, widocznie ja znam jakis innych :)

Gość gość
fiku mikuuu i jej wybujała fantazja :) a ja znam kasjerki z Biedronki, które po pracy chodzą na karate, pilates i kurs gry na pianinie :)

Gość gość
O, tak - informatyk zdecydowanie. Dzień i noc przed kompem, jedzenie nad klawiaturą, mycie jak sobie przypomni, odsypianie zarwanego do popołudnia itp, itd. Dramat.

Gość gość
miałaś takiego faceta który się nie mył? FUJ!

Najgorsze typy... Chyba nie wiecie co to obracać się w kręgach marynarzy dalekomorskich- szczególnie wśród kadry oficerskiej, która o wiele więcej zarabia niż zwykły marynarz i... wyżej sra niż dupę ma. Bo kasa duża jest,a pamiętajcie- im większa kasa, tym większe zwierzę wychodzi z ludzi- szczególnie z mężczyzn. Dziewczyna w każdym porcie nie u każdego, bo boją się AIDS i muszą się badać, ale już w Polsce... ulala (tym bardziej, ze mądry marynarz w morzu nie pije, bo go "zwiozą", ale jak trafia na ląd wszystko się bujać zaczyna :P )

Gość gość
podobaja mi sie marynarze

Gość gość
Jestem informatykiem dokładniej serwisantem . Nie siedzę cały dzień przed komputerem w domu bo od rana do wieczora naprawiam sprzęt u klientów.Dbam o higienę bo to chyba normalne .Nie jadam przed kompem tylko na mieście w przerwie między jednym klientem a drugim. Na picie piwka czy inne tego typu rzeczy nie mam czasu ponieważ prowadzę serwis i chcę to robić dobrze . A co do informatyków siedzących cały czas przed komputerem i mających swój swiat to tu mówicie o programistach komputerowych Ci ludzie są trochę dziwni to fakt .