Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Mam z zagranicy

Polecane posty

Gość gość

Cześć Dziewczyny również jestem mamą (10-cio miesięczniaka), aktualnie rozkręcam swoje małe co-nie-co biznesowe, poszukuje Mam do współpracy, chodzi o zabawki używane, które można kupić za parę euro na "bazarze". Jeśli jest jakaś Mama chętna proszę o info na maila megery@gazeta.pl Jeśli kogoś uraziłam zamieszczaniem tego typu postu w tym miejscu to z góry przepraszam. W skrócie kupię używane zabawki, chodzi mi raczej o współpracę długofalową, ale również o jednorazowe sytuacje (zabawki po swoim dziecku). Pozdrawiam!

Gość gość
Kochana, w holandii mam dostęp do bardzo tanich zabawek, używanych, nowych, takich co w polsce nikt nie widział. I co z tego. Koszt transportu przewyższył by wartość tych zabawek razem z marżą. Nie opłaca się tym bardziej że wiesz jak jest w pl - ludzi stać na coraz mniej. Chyba że masz dostęp do taniego transportu albo swojego busa.

Gość gość
Nie opłaca się tym bardziej że wiesz jak jest w pl - ludzi stać na coraz mniej. xxx jak to "na coraz mniej" przecież w Polsce jest teraz cudownie i wspaniale odkąd dwa miliony nieudaczników wyjechało! praca jest wszędzie i za grubą kasę a mądrzy ludzie którzy zostali (prawdziwi patrioci) są coraz bogatsi!