Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci z całej Polski proponują mi seks za pieniądze. Dużo kasy...

Polecane posty

Gość gość

a ja nie korzystam ? przeciez jakbym miala kilku takich sponsorow (np samo lizanie cipki pieszczoty etc) to bym zarabiala 3 srednie krajowe i zachomikowała troche kasy ? Piszą do mnie czesto naprawde przystojni faceci, czesto bardzo młodzi, pamietam dwa maile od licealistów... tylko zasady moralne mnie powstrzymują i obrzydzenie do seksu z nieznajomym

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Po co dziecko takie głupie prowokacje piszesz ? Myślisz że jesteś taka z***bongo? Żenada:O

Gość gość
Kusi Cię żeby być prostytutką i szukasz zachęty czy co ?

Gość gość
Kusi Cię żeby być prostytutką i szukasz zachęty czy co ? xxx troche tak, ale z drugiej strony wiem ze tego nie zrobie :O

Gość gość
Ktoś kto zakłada takie posty m w ogóle jakiekolwiek zasady moralne?widąć że kolejne provo.S

Gość gość
Skąd wiesz,może znajdziesz wymarzonego księcia?ten zawód otwiera możliwości.S

Gość gość
autorko mozesz podac gg?

Gość gość
adresadko ty glopia pchizdo idz do lekarza z tym glopim twoim lbem!!!!

Gość gość
gość dziś Post to jest wypowiedź w temacie , Temat to jest topik Nie ośmieszaj się :O

Gość gość
!8,20..dlaczego piszesz za mnie ?!!!!podły padalcu idz do kościoła a nie podrabiaj mnie ok.?S

Gość gość
18,20..dlaczego piszesz za mnie ?!!!!podły padalcu idz do kościoła a nie podrabiaj mnie ok.?wnerwiaja mnie takie zboczone tematy,tfu ...wstydu i kultury za grosz! nie podpisuj się moja literka bo ci to nic nie da się .osoby które znaja mnie osobiście wiedza jaka jestem.W swoim środowisku cieszę się dobrą opinią.!!S

Gość gość
Ktoś kto zakłada takie tematy ma nierówno pod sufitem i widocznie nudzi się mu,no tak mało ma obowiazków to widać!.S

Gość gość
Myślisz o wyprowadzeniu mnie z równowagi,ale to ci się nie uda.. Moja waga jak i uda są na poziomie,nie tak jak ty padalcu,Oo!S

Gość gość
25 lqt

Gość gość
jak masz mozliwosc odezwij sie na gg:49857739

Gość gość
chwalisz się, że jesteś atrakcyjna czy żalisz się, że nie umiesz skorzystać?

Gość gość
mam wszystko co potrzeba :)

Gość beata samotna
Sponsor placi a ty robisz mu dobrze a nie on tobie

Gość gość
mi tez proponuja

Gość gość
Faceci z całej Polski proponują mi seks za pieniądze. Dużo kasy... Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Faceci z całej Polski proponują mi seks za pieniądze. Dużo kasy... Dodaj do ulubionych gość dziś a ja nie korzystam ? przeciez jakbym miala kilku takich sponsorow (np samo lizanie c*pki pieszczoty etc) to bym zarabiala 3 srednie krajowe i zachomikowała troche kasy ? Piszą do mnie czesto naprawde przystojni faceci, czesto bardzo młodzi, pamietam dwa maile od licealistów... tylko zasady moralne mnie powstrzymują i obrzydzenie do seksu z nieznajomym gość dziś ile masz lat? gość dziś Po co dziecko takie głupie prowokacje piszesz ? Myślisz że jesteś taka z***bongo? Żenadapechowiec.gif gość dziś Kusi Cię żeby być prostytutką i szukasz zachęty czy co ? gość dziś Kusi Cię żeby być prostytutką i szukasz zachęty czy co ? xxx troche tak, ale z drugiej strony wiem ze tego nie zrobie pechowiec.gif gość dziś Ktoś kto zakłada takie posty m w ogóle jakiekolwiek zasady moralne?widąć że kolejne provo.S gość dziś Skąd wiesz,może znajdziesz wymarzonego księcia?ten zawód otwiera możliwości.S gość dziś autorko mozesz podac gg? gość dziś adresadko ty glopia pchizdo idz do lekarza z tym glopim twoim lbem!!!! gość dziś gość dziś Post to jest wypowiedź w temacie , Temat to jest topik Nie ośmieszaj się pechowiec.gif gość dziś !8,20..dlaczego piszesz za mnie ?!!!!podły padalcu idz do kościoła a nie podrabiaj mnie ok.?S gość dziś 18,20..dlaczego piszesz za mnie ?!!!!podły padalcu idz do kościoła a nie podrabiaj mnie ok.?wnerwiaja mnie takie zboczone tematy,tfu ...wstydu i kultury za grosz! nie podpisuj się moja literka bo ci to nic nie da się .osoby które znaja mnie osobiście wiedza jaka jestem.W swoim środowisku cieszę się dobrą opinią.!!S gość dziś Ktoś kto zakłada takie tematy ma nierówno pod sufitem i widocznie nudzi się mu,no tak mało ma obowiazków to widać!.S