Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Używanie podpasek skraca okres

Polecane posty

Gość gość
i ja mam tak samo , pierwsze dwa dni jak moge byc w domu to nie uzywam ( nie moge ) tamponow bo jestem tak obolala ze tampon poteguje tylko nieprzyjemne uczucia i chociaz tampon daje wiekszy komfort jesli chodzi o higiene i ogolnie "lekkosc poruszania sie" to musze rezygnowac z tamponow

Gość gość aut
a jak masz tampon to nie mozesz sie normalnie zalatwic, bo sie nie da!

Gość gość
Tampon to czyste zło - nie dość, że zatrzymuje krew w organizmie, to jeszcze hamuje proces przemiany materii :D

Gość gość aut
nie, tylko nie można normalnie zrobić kupy, bo nie można napiąć odpowiednich mięśni, bo inne są napięte

Gość gość
dlaczego nie można sie normalnie załatwić?Pytam serio bo przez 16 lat używania tamponów nie zetknęłam się u mnie z czymś takim.

Gość gość
U mnie jest na odwrót. Tampon szybciej wchłania to, co jest do wydalenia i nie czeka, aż samo wyleci. Z tamponami mój okres trwa około 5 dni, z podpaskami 7.

Gość gość
z pewnoscia tampon daje wieksze poczucie czystosci i komfortu ale u mnie powoduje tez wlasnie wiekszy bol i wiem co mowie bo mam juz 40l i znam swoje cialo i reakcje unikam wiec tamponow jak nie musze wychodzic z domu

Gość gość
ja do kupy musze wyciagac tampona