Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaproponowałam chłopakowi SEX a on mi odmówił. Dlaczego ??

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się pewien chłopak. Ma 24 lata, młodszy jest ode mnie o 4 lata. Na pewno wolny, nikogo nie ma. Ja mam już męża i dziecko. Wiem że mu się podobam bo kilka razy wyhaczyłam jak się za mną oglądał ( mam zgrabny tyłeczek ). Widać z resztą po nim że brakuje mu sexu. Jakiś czas temu podpytał moją koleżankę o mnie :D Powiedziała mu że mam rodzinę i dziecko. No i od tamtego czasu nic nie mogę zrobić. Wcześniej to przynajmniej coś działał ( zagadał, uśmiechnął się ) tyle że bardzo ostrożnie. Ogólnie taki stonowany jest. No ale ciacho ;) No a teraz albo szybko ucina rozmowę albo prowadzi ją tak abym nie mogła zacząć z nim żadnego flirtu. Nawet ledwo się uśmiecha. Czuję to, że już straciłam szansę. Dam mu spokój. Ale zastanawia mnie czemu taki młody wolny chłopak który na pewno ma wysokie libido ( to widać ) nie chce wykorzystać okazji ?? To ja mogę mieć problem a nie on.

Gość gość
1/1o :)

Gość ankazpodlasaia
heh ... miałam podobnie. Powiedział mi prosto w oczy, że gdybym była wolna to bardzo chętnie ale dla dobra mojej rodziny nie zrobi mi tego. Nie wierzyłam w to, jeszcze bardziej się w nim zakochałam. Czasami faceci są zaskakujący. Niektórzy mają złote serca.

Gość gość
nikt normalny nie wpieprza się w rodzinę - to normalne, pozostali są nienormalni i nie moralni

Gość gość
Bo może Cie to zaskoczy Autorko , ale są jeszcze faceci, którzy nie chodzą do łóżka z pierwszą lepszą napotkaną na ulicy, wiesz? Poza tym to ,że masz dziecko to wystarczająco odstrasza, nikt nie chce zniszczyć życia dziecku rozumiesz?

Gość gość
Może się boi ryzyka. Ja też zajętej w zyciu bym nie dotknął. Taką mam zasadę. Może to być Britney Spears ale jeśli wiem że zajęta to nawet po pijaku nie zaciągnie mnie do łóżka. Tak się mówi że nikt się nie dowie ale jeżeli komuś tak bardzo zależy na sexie z kimś to bardzo łatwo jest się zakochać. I co wtedy ? Sam jestem wolny i tylko wolne kobiety zdobywam.

Gość gość
ja tam bym zajeta puknal, po co sobie odmawiac przyjemnosci, jak facet jest frajer i chce sie ze mna bzyknac, to jasne :D chociaz potem moglbym miec problemy

Gość gość
Co innego taka ,która ma chłopaka a co innego taka , która ma męża i dziecko. Ta druga powinna mieć znacznie więcej oleju w głowie, żeby później biedne dziecko nie musiało sie nasłuchiwać ,że jego matka daje każdemu...

Gość patryk24lll
Nie wiem co kieruje tym chłopakiem. Może to być na przykład to, że jako przystojniak nie ma problemu z wyrywaniem dziewczyn i to on wybiera. Ja z kolei do ciach nie należę a byłem w podobnej sytuacji co ten chłopak. Spodobałem się dziewczynie która miała już 7-letnie dziecko i była ciut przed 30-stką. Sam miałem wtedy 23. Wiedziałem o tym, że ma rodzinę. Do tego była to dziewczyna, która miała wspaniały charakter i bardzo udane życie zawodowe. Nie wiem jak układało się z mężem. A najlepsze było to, że ona była poprostu śliczna ! Pamiętam gdy pierwszy raz ją zobaczyłem. Zatkało mnie. Gdy podchodziła do mnie zapytać o coś to czułem się onieśmielony. Może to i dobrze bo ciężko byłoby mi się opamiętać. W pewnym momencie gdy już chciałem coś z tym zrobić pomyślałem sobie : człowieku, skoro chcesz dla niej dobrze to nie pieprz jej życia. Specjalnie zwolniłem się z pracy żeby jej już nie zobaczyć. Minął już ponad rok. Dalej o niej pamiętam. Ale jestem z siebie dumny. To mnie zmieniło. Dało mi siłę. Zacząłem zbliżać się do Boga, chodzić do kościoła. Czuję się szczęśliwszy.

Gość gość
patryk, tak 3maj ;) WSpaniali są tacy ludzie.

Gość gość
Dziwne... Faceci zwykle namawiają dziewczyny do seksu, a nie odwrotnie

Gość gość
hmmm Ciężko będzie mi onim zapomnieć :(

Gość gość
Puszczalska.

Gość Prawiczek_1
Na pewno to napisał jakiś prawiczek.

Gość gość
Gość się szanuje. Respekt

Gość gość
Zdradzałaś już wcześniej swojego męża, czy to miał być pierwszy raz?