Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieodwzajemniona miłość.

Polecane posty

Gość gość

Kocham bez wzajemności od prawie 4 lat - nie mogę o nim zapomnieć i ułożyć sobie życia. Byliśmy razem prawie 3,5 roku odszedł bez słowa i 10 miesiący potem jego nowa dziewczyna była j w ciąży. Odezwie się na święta albo jak ma wizje jakoś pisze mi że do mnie tęskni i myśli o mnie i chce mnie zobaczyć . Jak zapropoowałam spotkanie powiedział, że ok mam ustalic datę. I dalej nic bo uznałam to za zlewkę. Ciągle go kocham.

Powinnaś odpuścić, wiem ze jesli sie kogos kocha to ciezko to zrobić ale skoro odszedł i ma inna kobiete i dziecko... Jestes jeszcze młoda, na pewno kogos znajdziesz.

Gość gość
Dziwne że unika spotkania, może się wstydzi tego co Ci zrobił.

Wstydzi? Moze po prostu jest zwykłym chamem który zostawil swoja kobiete bez słowa. Prawdziwy mezczyzna by tak nie zrobił. Nie powinnas utrzymywac z nim kontaktu. To jakis łajdak

Gość gość
Chciał kiedyś ze mną zamieszkać, ąle nigdy się nie zadeklarował (zaręczyny) więc się nie zgodziłam. Małżeństwo nie było tak ważne dla niego jak dla mnie. Dziś ma dziecko, ale nie jest mężem.

widocznie nie jest dojrzały... Nie chce ci mówic ze tego kwiatu pol swiatu bo takie słowa dla osoby zranionej sa bez sensu. Wiem ze ciezko przestac myslec i zapomniec o kims waznym dla nas ale dla swojego dobra powinnas sie odciąć od kontaktu z nim. Zacznij sie umawiac na randki. Moze kogos poznasz. Nie warto cierpiec przez tak pustego emocjonalnie mezczyzne

Gość gość
A może on też Cię kocha?

Gość gość
Nie układa mu się i nie mieszka z tą obecną dziewczyną.

Gość gość
Miłość jest bezwarunkowa.

Gość gość
Ludzie skupcie się na opisanym problemie.

nie wtracaj sie w rozmowe. Skoro ją zostawił i zrobił sobie dziecko to chyba logiczne ze powinna ułozyc sobie zycie na nowo a nie czekac az sznowany ksiaze zechce z nia byc. Troche realizmu

Gość gość
To się nazywa miłość.

Gość gość
Miłość nie pamięta złego.

Gość gość
Szkoda mi trochę takich ludzi jak Ty, wiem co to znaczy bo sama oś takiego przechodzę. Facet w dodatku daje Ci cichą nadzieję swoimi tekstami.

Gość gość
Poznałam Michała kiedy się rozwodziłam. Z początku traktowałam go z dystansem pomna doświadczeniami z mężem. Nie wierzyłam że będzie w stanie zaakceptować mojego 4 letniego synka. Ale on się bardzo starał i cały czas udowadniał mi że jest wartościowym człowiekiem. Niestety, ja głupia go odrzuciłam. Kiedy zdałam sobie sprawę on już nie chciał ze mną rozmawiać. Czułam się jak ostatnia idiotka. Z pomoca przyszła mi strone http://urok-milosny.pl pomimo że wcześniej takiego czegoś nie uznawałam i w ogole w to nie wierzyłam. Myslałam że ten rytuał nic nie da. Ale byłam w błędzie. Michał znow zaczął ze mną normalnie rozmawiać i zdecydował się na związek. Jest świetnym ojcem i mężczyzną, mówiąc krótko – jest nam super.