Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candycrushsaga

the sims 4

Polecane posty

Gość candycrushsaga

Zastanawiam się nad kupnem gry i mam kilka pytań dla tych, którzy ją posiadają. Otóż mamy 3 edycje gry: 1. Edycja kolekcjonerska (interaktywny model Plumboba, Przewodnik Twórcy w twardej oprawie, Zestaw The Sims™ 4 „Szalona noc” do pobrania, Zestaw The Sims™ 4 „Dusza towarzystwa” do pobrania, Zestaw The Sims™ 4 Niesamowite zwierzęce kapelusze do pobrania, Ścieżka dźwiękowa The Sims™ 4 do pobrania) 2. Edycja premium (zawiera to samo co powyżej z wyjątkiem Plumboba) 3. Edycja limitowana (sama gra). I tak patrzę na ceny tych edycji i myślę że fajne te dodatki ale czy warto płacić 80 zł więcej za lampkę plumboba? I czy ten podręcznik twórcy jest fajny? Fajnie byłoby mieć edycję kolekcjonerską ale to jest prawie dwukrotny koszt i tak drogiej gry więc tak sobie myślę że to chyba trochę przesada... Której wersji zakup polecacie? Kolejne pytanie czy to prawda że nie ma basenów a niemowlak zamiast urosnąć na "małe dziecko" jak w The Sims 3 od razu wyrasta na dziecko w wieku szkolnym? ;/ lubiłam te małe dzieci- uczyć je chodzić, jeździć na spacery z wózkiem ;/ itp. Czy łatwo się wgrywa grę i nie trzeba ślęczeć nad tym godzinami? No i ostatnie pytanie jak ocenilibyście byście grę The Sims 4 w skali 1-5? Pozdrawiam wszystkich fanów The Sims ;)

Gość simsiara23
Beznadzieja, niemowlak pojawia się od razu z łóżeczkiem, basenu nie ma, po mieście można chodzić tylko po małej okolicy, dalej po mieście przenosi automatycznie, miasto w ogóle jest bardzo małe. W skali od 1 do 5 daje 1,5 za tryb edycji sima i 'wielozadaniowość'... nie polecam. Gra cofnęła się w rozwoju.

Gość gość
Ktos jeszcze sie wypowie bo tez zastanawiam sie nad kupnem?

Gość gość
wyszły już dodatki??

Gość simsiara23
A teraz jeszcze doczytałam, że miasto się nie rozwija, to już kompletnie paranoja. I jeszcze te kosmiczne zawody, astronauta? Litości, ile znacie astronautów, a ile policjantów, lekarzy? A tych zawodów nie ma... ;/

Gość Asema
The sims 4 zapowiada się ciekawie. Może za jakiś czas się skuszę. Póki co to gram w the sims 3, które dostałam od brata, a teraz ściągam sobie dodatki z filefox.pl.