Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ortodonta pyt.

Polecane posty

Gość gość

Córka ma 10 lat. Górne zeby ma wysunięte do przodu, nie widać tego raczej ale jak się przyjrzeć to jest ta szczelina. Trzy lata temu dentystka wspominała coś i aparacie ortodontycznym za kilka lat jak wypadną mięczaki. Teraz byłyśmy kilka miesięcy temu i nic nie mówiła na ten temat a ja zapomniałam zapytać.czy muszę iść od razu do ortodonty o konsultacje?? Czy taka wizyta kosztuje?

Gość gość
z czego co wiem to mozna zalozyc dziecku do 14 roku zadarmo.

Gość gość
No tak Ale jaki wiek jest odpowiedni żeby założyć taki aparat?

Gość gość
Wizyta kosztuje ale lepiej to już sprawdzić niż później prostować dziecku zęby gdy ma już 20 lat. Ja prostowałam swoje zęby w identical.pl w Gdyni

Gość gość
ja od dziecka miałam krzywe zęby. lekarze ortodonci mówili, że żeby się jeszcze ułożą, wyprostują. Teraz mam 28 lat i zdecydowałam się na prostowanie. Co prawda nie mam aż takich dużych problemów. Moje górne 3 i 4 krzywo rosną i wymagały poprawy, korekty. Zdecydowałam się na aparat bo teraz mnie na niego stać, chcę coś zrobić dla siebie ze swoim wygładem. Jeżdżę regularnie na badania zębów do gabinetu stomatologicznego w Tychach http://www.viscardi.com.pl/ i również tutaj u ortodonty miałam zakładany aparat ortodontyczny.