Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cośchybazemnąnietak

Nikomu się nie podobam... :(

Polecane posty

Gość cośchybazemnąnietak

Hej ! Mam 16 lat, właśnie rozpoczynam liceum. Od jakiegoś pół roku wszędzie zauważam pary, ludzi, którzy się całują i przytulają. Wszystkie moje koleżanki znalazły już sobie kogoś i są szczęśliwe. Niestety ja nigdy nikogo nie miałam. Nie mam pojęcia jak to jest. Zaczęłam się zastanawiać, co ze mną jest nie tak, co mają inne dziewczyny, a czego nie mam ja ? Dlaczego tak wszystkich odstraszam ? Zawsze staram się być miła i pozytywna, ale wiadomo, jestem tylko człowiekiem, nie zawsze wszystko wyjdzie tak, jakbym chciała. Chciałabym, żeby ktoś się mną zainteresował, choć trochę zabiegał, chciałabym czuć się potrzebna...

Gość gość
moze jestes ZA MILA i ZA POZYTYWNA :D NIe ma opcji bys podobala sie kazdemu, wiec po prostu BADZ SOBA

Gość gość
dziewczyno, masz dopiero 16 lat a mówisz jakbyś zaraz miała przechodzić menopauze..

Gość gość
Ale co one mają za chłopaków, pewnie takie pedałki w rurkach z grzywką na Biebera albo inspiracja One Direction. Dzisiejsi 16 latkowie to wyglądają jak kobiety, nieraz nie idzie odróżnić :) Mam kuzynkę w tym wieku to widzę, co za masakra :D