Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oluś_211

Faceci są tacy źli ?

Polecane posty

Wiele kobiet twierdzi , że mężczyźni są erotomanami albo jak to mówią "zbokami" . Przeczytałam ostatnio naprawę zabawny (jak dla mnie ) felieton , w którym pewna dziewczyna bądź już kobieta uważała , że każdy facet taki jest . Ta otóż Pani uważa , że każdy facet , z którym się koleguje czy nawet przyjaźni , zawsze wyjedzie z podtekstem . Ja mam troszkę inne zdanie na ten temat . Nie zaprzeczam , że wiele mężczyzn oczekuje czegoś więcej od kobiety , ale to nie oznacza , że każdy tak ma . To zależy także od tego jak my będziemy do tego podchodzić . Jeśli kobieta da jakiś sygnał dwuznaczny facetowi mogą przyjść różne rzeczy do głowy , np. jest taka sytuacja : dwoje ludzi umawia się na "randkę" , jeśli dziewczyna ubierze się zbyt wyzywająco (co w dzisiejszych czasach jest bardzo modne ), faceci mają stu procentową pewność , że ta otóż dziewczyna ma zamiar wskoczyć im do łóżka . Natomiast jeśli ubierzemy się dość kobieco ale nie wyzywająco to są większe szanse na to , że chłopak nie wypali tekstu "to co? idziemy do mnie czy do Ciebie ? ". Sądzę , że nie należy od razu krytykować ludzi . Najpierw trzeba się zająć samym sobą i wybierać bardziej odpowiednie towarzystwo .

Gość gość
nie przesadzaj. niektorym facetom wystarczy że kobieta isę uśmiechnie.. i nie każda kobieta ubiera się jak dziwa na randki

Nie twierdzę , że każda kobieta :) każdy na randki ubiera się tak jak chce :) ale jeśli dziewczyna uważa, że każdy chłopak po kolei chce ją zaliczyć to chyba z nią jest coś nie tak , bo nie możliwe jest , żeby każdy był zły :)