Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w telepatię? Bo coś w tym chyba musi być

Polecane posty

Gość gość

Generalnie nie wierzę w takie zjawiska jak duchy, zjawy itd, ale w telepatii musi coś być bo za często się spotykam z dziwnymi zjawiskami... np myślę o czymś o czym dawno nie myślałam i nie słyszałam ,a potem wchodzę na przykład na net i o tym piszą... Np o jakiejś aktorce, filmie... albo słyszę o tym w tv. Czasem też myślę o jakiejś osobie i ona zaraz dzwoni, spotykam ją... Bardzo często mi się tak zdarza i nie dotyczy to osob ktore czesto widuję. albo biorę telefon żeby do kogoś zadzwonić i w tej samej chwili ta osoba dzwoni nawet jak nie umawialiśmy się na telefon Przypadki? Tak często? Co jest jeszcze dziwne często śnią mi się miejsca w których nigdy nie byłam ,a wydają mi się bardzo znajome we śnie jakbym znała je od dziecka. ma ktoś podobnie?

Gość gość
Nie wierzę, bo tak nie mam, ale chciałabym mieć. Fajne to.

Gość gość
autorko tez mi sie takie cos czasami zdarza...W zyciu jest jeszcze wiele rzeczy niewyjasnionych..

Gość gość
Przerażasz mnie :O

Gość gość
Mi tez sie zdarza tak i to czesto np ja i moj facet potrafimy tak razem.zaczynam pisac sms do niego a on w tym momencie do mnie dzwoni tak jak by wiedzial,ze cos chce.albo najdzie mnie mysl o jakims znajomym tak jakos przy okazji czegos i ta osoba nagle odzywa sie na fc albo pisze czy dzowni bo cos chce.Albo najlepsze jestem na miescie i sobie mysle kurwa nie wygladam dzis za dobrze pewnie spotkam dzis kaske i tak ide i mysle kaska to taka kumpela tzn znajoma suczysko i ide no i patrze kurwa kaska.albo dzwonie do mamy a ona do mnie myslalam o tobie przed chwila ,ze moglabys zadzwonic

Gość gość
autorko mam to samo, może to jest to samo co prawo przyciągania? też jak sie na czymś skupiam to za kawałek o tym czytam albo widze np. na necie, przykładowo jak chodziłam do dentysty to wszedzie widziałam topiki nagle o dentyście