Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolor włosów a typ urody

Polecane posty

Gość gość

Hej :)) czy moglybyscie mi doradzic w doborze koloru wlosow do mojej urody? 23 lata, mam brazowe oczy, jasne brwi a moj kolor brwi jasny braz (szerokie ale dosc rzadkie) moj naturalny kolor wlosow to szary, mysi... cera problematyczna,szara dzis wybieram sie do fryzjera na zmiane koloru bo jestem taka nijaka.. zero wyrazistosci- nie ukrywam,ze podobaja mi sie rudosci, cieple odcienie, miedziana rudosc. czy uwazacie ze rudy bd mi pasowac?? jaki kolor/odcien doradzacie? tylko nie ciemny braz bo mialam i nie wygladam db

Gość gość123456789
Intensywny miedziany kasztan, warto spróbować :)

Gość gość
Z opisu wynika, że prawdopodobnie masz typ urody "lato" ("lata" są właśnie chłodne, mysio-nijakie), i absolutnie żadna rudość nie będzie c***asować. Zimne blondy, zimne brązy (nie za ciemne, ze 2 tony ciemniejsze od naturalnego) - tak. Lato w ruduościach wygląda jak w kasku, w dodatku źle dobrany kolor włosów (tak, jak źle dobrany kolor ubrań) wydobywa z twarzy wszystko, co niekorzystne: cienie, zaczerwienienia, zmęczenie... Tutaj np. masz tablice dla wszystkich typów urody, zobacz, czy jesteś "latem": www.urugwajska-kontrolerka-parkometrow.blogspot.fr/2012/01/analiza-kolorystyczna-cz-i.html