Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demon97

Problem z dziewczyną :( Pomocy

Polecane posty

Gość gość
Czy to normalne jest by wolała misia ode mnie ? > Ja wolę misia od ciebie, zdecydowanie.

Gość gość
jesli ma to byc forma zenska,to beda wiedzialy,a nie wiedzieli,tak na marginesie, musisz popracowac nad polszczyzna:-o,ale do rzeczy; Dziewczyna ma nowe srodowisko,byc moze dotad spedzala czas glownie z Toba,teraz zasmakowala wrazen i chce wiecej.Na sile niczego nie zrobisz,bedzie lepiej jesli zdystansujesz sie troche,by mogla zobaczyc,ze nie jestes jak"piesek" na skinienie palca.Kazdy z Nas potrzebuje odrobine swobody,ale byc moze zauroczyla sie kims innym.Nie biegaj,nie dzwon..sam zobaczysz,jaki bedzie rezultat,bo jesli Jej zalezy na Was,to zorientuje sie szybko,ze przestales o Nia zabiegac.

Gość gość
Nie powinieneś być z taką dziewczyną. Widać, że ona po prostu Cię nie szanuje. A szacunek jest podstawą w poważnym związku. Porozmawiaj z nią o tym, co sprawia Ci przykrość. Jeśli to nic nie da, daj sobie spokój. Nie pozwól żey dziewczyna tak Cię traktowała! Jeżeli naprawdę jej na Tobie zależy, to wróci,przeprosi i zmieni swoje podejście. Jeśli nie, to znaczy, że nie jest Ciebie warta

Gość Lolciks_
1. Zauważylam, że strasznie czujesz potrzebe kochania się z nią- może jej to przeszkadza albo nie ma ochoty ;) 2. Przestań kupować jej uczucia!!. Wszystko chcesz załatwić prezentami a to chyba nie tędy droga :) 3. Wyciągnij ją gdzieś albo zrób niespodziewaną wizytę i porozmawiaj z nią o tym, co między Wami jest ;) TRZYMAM KCIUKI <3

Pisałem szybko. Fakt popełniam błędy, ale bynajmniej. Niby uważa, że to ja przesadzam. A jak chce z nią porozmawiać, to mówi, że znowu zaczynam. Twierdzi, że nic się nie zmieniło i coraz bardziej się do mnie przywiązuje i kocha mnie, ale właśnie w tym problem jest, że nie chce rozmawiać, bo po co ? Jak to nie ma sensu, bo jest wszystko jak powinno być i nic się nie zmieniło. Kocham ją strasznie i nie chcę jej stracić. Naprawdę. :( Wątpię by się kimś zauroczyła. Wiem, że czasem bywały kłótnie między nami, ale to rzadko i sporadycznie a za chwile i tak się już normalnie pogodziliśmy. Jesteśmy ze sobą już prawie 5 miesięcy. Ale dlaczego miała by miała więcej smakować tych wrażeń skoro ma mnie ? Nie wiem. Ja bym nie mógł tak, ale zobaczymy w czasie. Dziękuję za odpowiedzi na moje forum dziewczyny. Czekam dalej na coś ciekawego. Jeszcze raz wam gorąco dziękuję.

Gość gość
To,ze macie siebie,nie oznacza,ze nie mozecie czasem spedzac czas osobno,jestes troche typem egoisty,albo to 1wsza milosc i jestes tak zachlanny,ze boisz sie,ze ci jej nie wystarczy.Jesli ona spotyka sie z kolezankami,ty spotkaj sie kolegami,lub porob cos bez niej,bo sie udusi w tym zwiazku.Jesli zapewnia,ze jest ok,to nie doszukuj sie czegos,czego moze nie ma.Najwieksza milosc,jesli staje sie osaczeniem 2osoby,szybko moze przeminac.Kazdy z nas potrzebuje oddychac.Daj jej luz