Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przywrocic pozadanie?

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Kieruje tu pytanie do dojrzalszych osob,bo wypowiedzi 15l raczej mnie nie interesuja.Macie jakies rady,jak przywrocic pozadanie?Jestesmy 4l po slubie,znamy sie od 6.Przestal mnie pociagac moj maz,unikam zblizen.Wiem,ze to do niczego dobrego nie prowadzi,ale nie potrafie sie zmuszac,sex zaczelam traktowac jak obowiazek,ktory odwlekam,jestem okropna,wciaz udaje, a to bol glowy,a to brzucha..nie wiem co robic,jak sprawic bym go znow pozadala,chciala jego dotyku,pieszczot...

Gość gość
Nie ma nikogo,kto pogada?

Gość gość
mam taki sam problem tylko ze z moją żoną, ona zachowuje się dokładnie tak jak napisałaś.

Gość gość
brak poządania wynika z twoich problemow zyciowych .. Nie zachcam cie jadnak do wspomagania sie na przyklad piwem.. Sa kobiety ktorym po alkoholu rosnie poządanie

Gość gość
Miałam tak samo.Pomógł mi ginekolog przypisuąc czopki z niewielką dawką hormonu.Jest teraz tak jak być powinno.

Gość fggfe
twój mąż cie niepodnieca. jesteś nieatrakcyjna fizycznie nie masz zgrabnej figury przez co w łózku myślisz jaka jesteś beznadziejna zamiast skupić sie na doznaniach twoje zycie jest zagmatwane i nie potrafisz sie rozluznić. masz niewlasciwy poziom hormonów . Za malo testosteronu i estrogenów a za duzo progestetronu To możliwe przyczyny

Gość gość
Nie mam wiekszych problemow...maz zarabia niezle,dba o mnie,o dziecko.Ja pracuje,jestem niezalezna,kocham i jestem kochana.

Gość gość
jak z figurą ?

Gość gość
Dbam o siebie,jestem zadbana,nie mam nadwagi,chodze na basen,biegam raz w tyg.Nie w tym rzecz.Maz zawsze mnie adoruje i wiem,ze jestem atrakcyjna.Po prostu przestalam pozadac.Zpoczatku moglam i chcialam go 3,4razy dziennie,teraz nie chce w ogole.

Gość gość
MAsz sylwetke jak Natalia Siwiec ?

Gość gość
do gosc 9.50 Czy te czopki z hormonem nie wplynely jakos na Twoja wage,tzn czy nie przybralas na wadze?

Gość gość
Nie sądzę żeby te czopki miały wpływ na moją wagę.Jednak nie mogę twierdzić ,że na pewno nie ,ponieważ jednocześnie też rzuciłam palenie.Przytyłam chyba dlatego,że trochę zajadałam chęć zapalenia.Minęło już trochę czasu i moja waga prawie wróciła do normy.Napiasałam prawie bo przedtem byłam chuda.Teraz chciałabym ''zatrzymać ''te kilka kg więcej.