Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak za murami zk ;(

Polecane posty

Gość gość

jak radzić sobie z tęsknotą za chłopakiem ... warto czekać ? czy mówi prawdę , że mnie kocha ? pomagać mu w zk ?

Gość verimo
to wszystko zależy od tego co było przed osadzeniem. czekać zawsze warto na człowieka. Wierzyć ale z otwartymi oczami. Pomagać ale nie rozpieszczać paczkami i grami komputerowymi. Pomagać przetrwać. Odwiedzać i dawać wsparcie.

Gość gość
Kazdy w zyciu bladzi,pod warunkiem,ze nie powtarza bledow.Wszystko zalezy za co siedzi i kim byl przed zk.Tam nie ma resocjalizacji,wychodzac z tamtad stajesz sie jeszcze gorszy.

Gość gość
wydaje się ,że jest spokojniejszy w zk , ponieważ nie musi się ukrywać ani ogladac za siebie ... codziennie mowi mi , ze kocha i nawet sobie nie wyobrazam jak badzo ... ;)

Gość gość
no dokładnie, zależy jaki był przed ZK i za co siedzi. Jak siedzi za morderstwo czy przestępstwo na tle seksualnym to bym sobie dała z nim spokój.

Gość gość
Zamknij sie celi,bez mozliwosci wyjscia,rob w kolko to samo kazdego dnia-zobaczysz sama,jak bardzo bedziesz kochac i tesknic:D,tam wszyscy kochaja i tesknia:D:D

Gość gość
tak tu Ci powiedzą co masz robić,z pewnością,współczuje twojemu facetowi.

Gość gość
Jak ktoś jest ogarniety to w kajdanowie zrozumie wiele i doceni to co ma. Jeśli kochasz prawdziwie to wspieraj.

Gość gość
Jesli raz stracił kontrole , jak był piany będzie ja zawsze tracił ( jak będzie dalej pił ), każdy człowiek ma granice , jesli raz ja przekracza ( to pózniej jest łatwiej ) . Niestety on jest kriminalista ,a co gorsze słabego wykorzystać coś okropnego .

Gość gośćula
gość dziś nic z tych rzeczy... okradł staruszkę, bo był pijany i chciał kupić piwo, a nie miał za co. x x a to dobre , czekaj czekaj ,kochaj ,wierz ,jak wyjdzie to da CI w łeb bo nie będziesz chciała kupic mu flachy" x rozumiem jakiś przekręt gospodarczy czy spalenie raz na rok jointa i peszek ,ale nijak nie ogarniam jak można pobić staruszke bo nie ma się na piwo :D:D

Gość verimo
to forum chyba to nie jest miejsce gdzie znajdziesz wsparcie czy pocieszenie a ze średniej z odpowiedzi nie możesz wyciągać wiążących wniosków. Tak naprawdę to jesteś z tym sama i sama poniesiesz konsekwencje swoich decyzji. Jeżeli chodzi o Jego zapewnienia jak chcesz prawdy to wyłącz dźwięk i patrz na fakty. Człowieka się nie skreśla. Często oni sami to robią. Jak kochasz to czekaj i patrz. Czas działa dla Ciebie. Na decyzje przyjdzie czas. A na marginesie picie to na prawdę problem. I nie wyleczysz Go z tego. On to musi zrobić sam. Powodzenia.

Gość gość
za jointa dostaniesz co najwyzej zawiasy, ale wiadomo kazdy twierdzi ze siedzi za niewinnosc. Mloda jestes, po co masz sobie marnowac zycie? Jak wyjdzie to raczej nie bedzie lepszy, a tego kwiatu pol swiatu.

Gość gość
Ja bym sie bala i nie ufala

Gość gość
ale debilka... czyli co jak sie napije to i ciebie kiedys pobije bo mu nie dasz na wodke, jaka ty jestes durna, nie wiem skad sie biorą takie debilki. Ale podobno niektore kobiety lubia takich damskich bokserow i pijaków, żyją z nimi wiele lat, boją sie odejść bo one tak ich KOCHAJA. Ty juz widac że jestes taką wlasnie debilką i wiadomo co sie czeka, zycie z pijakiem i lanie po mordzie 🖐️ powodzenia kretynko

Gość gość
Jak ktoś w takiej sytuacji potrzebuje wsparcia to piszcie mystery@op.pl

Gość gość
Dostalam list od "faceta" (pisze tak bo nie bylism dlugo ze soba,chodz znamy sie dlugo)przebywa w zk juz 10miesiac.Pisze mi jaka to ma wielka na mnie ochote i ze ma fantazje itp....a ja nie wiem co mam myslec

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Forum dla kobiet czekajacych na swoich partnerów w ZK. Podczas odsiadki mojego partnera znalazłam tam dużo cennych informacji i ogromne wsparcie.

Gość Kancelaria Prawna
Szanowni Państwo, użytkowniczki i użytkownicy tego forum. Chciałbym poinformować, że wkrótce nasza kancelaria ur******* beapłatna linie porad prawnych oraz tanie połączenie z rodzinami w abonamencie. Jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam do wstępnego kontaktu tel 799 425 425. Będzię to wyglądało w ten sposób, że rodzina osadzonego lub on sam płaci stały abonament, a z trzema przypisanymi nr do karty ma połączenia bez limitu. Pozdrawiam

Gość Sara Samsara
Najlepsze do dzwonienia z aresztu są karty Do Gadania. Tanie rozmowy a przede wszystkim jakość. Nie zrywa rozmów, nie ma zakłóceń, wszystko elegancko działa. No i bardzo często różne promocje robią