Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można jeszcze w dziesiejszych czasach założyć konto bez karty kredytowej?

Polecane posty

Gość gość

np. w PKO ? Chodzi mi o to żeby nie było do niego karty kredytowej/płatniczej oraz żeby nie było dostępu przez internet Można dzisiaj tak jeszcze? czy już wszędzie karte wciskają?

Gość gość
Nie wiem, ale możesz nie aktywować tej karty, tak samo jak konta online. Tylko do czego Ci wtedy takie konto potrzebne? I jak wtedy wypłacisz pieniądze?

Gość gość
Przypuszczam, że nie, bo pewnie poza autorem nie byłoby ani jednego chętnego. :D

Gość gość
Chodzi o to ze jakos nie ufam tym rozwiązaniom. Niby mamy XXI wiek, wiele zabezpieczeń, ale jakby mi miał ktoś zajumać z konta przez internet albo jakos w bankomatach kilkaset tysięcy to bym sie chyba pochlastał, a słyszy sie czasami o kantowaniu w bankomatach, jakies nakładki montują itp, kamerki ukryte, karty skanują, tak samo hakerzy mogą sie na konto internetowe wrypać... Ostatnio przytuliłem troche forsy i chce po prostu zrobić tak, ze główną kase trzymam na koncie do którego mam dostęp tylko w odziałach banku (czyli bez żadnej karty i bez dostępu przez neta) a dopiero potem częśc pieniędzy np 15tys trzymac na innym koncie i to konto miałoby juz normalnie karte i dostęp przez neta i po prostu jak ta kasa bedzie mi sie kończyc to skocze co jakis czas do tamtego banku gdzie mam główną kase i zlece przelewik na to drugie, problemu w tym wielkiego nie widze. I potem jesli by mi nawet zajumali tylko te 15tys to zawsze to lepiej niz zajumać całosć kasy

Gość gość
no chyba, że tak