Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalinkuuuuuuuuuuuu

Bajeczki dla 2latkow

Polecane posty

Gość natalinkuuuuuuuuuuuu

Hej Mamy Podajcie mi prosze jaies fajne bajeczki dla 2 letnich chlopcow. Mam blizniaki ,wiem ze tv to glupia sprawa ,ale jestem juz tak zmeczona tym ze nie usiada na chwile ,ze wszystko biora,jak jeden wybiera naczyznie ze zmywarki , to drugi juz rozwala sprzet tw dvd, czasem nie wiem gdzie mam biegnac i co jest wazniejsze ,czy kot w pralce, czy czyste ubrania w wc,sikanie na stol, czy cos innego. jestem naprawde na wykonczeniu , bo za bardzzo nie chca spac w nocy, jeden ma straszna alergie na wszystko, drugi jest nadpobudliwy.. Prosze o pomoc!!!

Gość gość
uuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppp

Gość gość
Poczytaj mi mamo. Niedawno wydano książkę, chyba nawet w dwóch tomach, gdzie zebrano bajki z naszego dzieciństwa z tej serii. Jak tylko urodzi mi się wnuczka lub wnuk, to kupuję i prezentuję;). Moje najmilsze wspomnienia z dzieciństwa, to te książeczki czytane przez rodziców, a z macierzyństwa czytanie synkowi.

Gość natalinkuuuuuuuuuuuuu
Tak my mamy wszystkie ksiazki ,bajki polskie, bo po starszych synach zostaly. Chodzi i o bajki do ogladania , jakis cykl edukacyjny. cos w stylu angielskiego Mother club. na ceebees tv ogladamy ale nie chca.. co jeszcze jest/ domisie tez nie chca,albo jeden chce a drugi nie chce...:(