beziks 376 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, manekin napisał: Tak. Trzy razy na tak przechodzi dalej. Wylicytowałeś podszywa Leżaka. Będziesz mu musiał kupować pauki w hipermarket. Edytowano 1 godzinę temu przez beziks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 376 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to jest nic Aż mnie to zaciekawiło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 27 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, manekin napisał: Masuj łapczywie moje klejnoty A co masz dla mnie brylanty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to jest nic Tak? Proponowales 20 zł, żeby potrzymać nic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 27 Napisano 57 minut temu Chenio ci pobuja gniotka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 57 minut temu 4 minuty temu, beziks napisał: Aż mnie to zaciekawiło. proszę: Mama, tata i synek wybrali się do cyrku. Gdy na arenie pojawił się słoń, tata poszedł kupić słodycze. Nagle chłopiec wstaje i wyciągając rękę, krzyczy: - Mamo, mamo, co to jest? Zaskoczona pytaniem mama odpowiada: - To jest ogon słonia. Syn jednak wykrzykuje dalej: - Nie! Pod spodem. Zakłopotana mama odpowiada: - Tooo... nic takiego. Wraca tata, ale zapomniał kupić napojów, wiec idzie po nie. Gdy tylko się oddaliła, synek wiesza się ojcu na ramieniu. - Tato, tato, co to jest? - To jest ogon, synu. - Nie, pod spodem. - To jest siusiak słonia. Chłopiec chwilę się zastanawia, po czym mówi: - A mama powiedziała, że to nic takiego. Ojciec z dumą rozpiera się na fotelu: - No cóż, synku. Tatuś trochę mamusie rozpuścił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: A co masz dla mnie brylanty? Mam dla ciebie skarby z miejskiej fontanny. Wiesz, że akurat na tobię nie oszczędzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano 55 minut temu 6 minut temu, beziks napisał: Aż mnie to zaciekawiło. Koci gniotek? Ale ty wyposzczona huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 27 Napisano 53 minuty temu Skłiszi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 27 Napisano 52 minuty temu Mjentkie jak aksamit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 376 Napisano 52 minuty temu 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: proszę: Mama, tata i synek wybrali się do cyrku. Gdy na arenie pojawił się słoń, tata poszedł kupić słodycze. Nagle chłopiec wstaje i wyciągając rękę, krzyczy: - Mamo, mamo, co to jest? Zaskoczona pytaniem mama odpowiada: - To jest ogon słonia. Syn jednak wykrzykuje dalej: - Nie! Pod spodem. Zakłopotana mama odpowiada: - Tooo... nic takiego. Wraca tata, ale zapomniał kupić napojów, wiec idzie po nie. Gdy tylko się oddaliła, synek wiesza się ojcu na ramieniu. - Tato, tato, co to jest? - To jest ogon, synu. - Nie, pod spodem. - To jest siusiak słonia. Chłopiec chwilę się zastanawia, po czym mówi: - A mama powiedziała, że to nic takiego. Ojciec z dumą rozpiera się na fotelu: - No cóż, synku. Tatuś trochę mamusie rozpuścił... 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 376 Napisano 51 minut temu 5 minut temu, manekin napisał: Mam dla ciebie skarby z miejskiej fontanny. Wiesz, że akurat na tobię nie oszczędzam Ale jesteś romantyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano 50 minut temu 12 minut temu, beziks napisał: Wylicytowałeś podszywa Leżaka. Będziesz mu musiał kupować pauki w hipermarket. Pałą w łeb i czus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 376 Napisano 50 minut temu (edytowany) 5 minut temu, manekin napisał: Koci gniotek? Ale ty wyposzczona huh Za 20 zeta? To dwa razy poproszę. Edytowano 50 minut temu przez beziks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, beziks napisał: Ale jesteś romantyczny. Czasem myślę, że aż za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, beziks napisał: Za 20 zeta? To jądra razy poproszę. Zwariowana beza. Lubię to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 376 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, manekin napisał: Czasem myślę, że aż za bardzo To nie myśl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 27 Napisano 43 minuty temu 4 minuty temu, manekin napisał: Zwariowana beza. Lubię to. Tera ma gacie na lbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 42 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, beziks napisał: To nie myśl. wchodzi do fontanny niczym Toliboski po nenufary zbiera drobniaki garściami i układa je u stóp swojej wybranki Edytowano 42 minuty temu przez ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano 40 minut temu 3 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Tera ma gacie na lbie Sexi piżamka do mizianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 27 Napisano 39 minut temu Idźcie juz spac moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano 39 minut temu 7 minut temu, beziks napisał: To nie myśl. Piżamkę zakładałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 27 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, manekin napisał: Sexi piżamka do mizianka Taka z klapa ja dupje huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 376 Napisano 38 minut temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: wchodzi do fontanny niczym Toliboski po nenufary zbiera drobniaki garściami i układa je u stóp swojej wybranki Wkurzało mnie jak on wchodził do tej wody w białym garniturze. Toż tego się nie dało potem wyprać. Jechało żabim skrzekiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Taka z klapa ja dupje huh Podobno modne teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 376 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Idźcie juz spac moze Idziemy. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 27 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, manekin napisał: Podobno modne teraz Nie wstaje na siku więc może byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, beziks napisał: Wkurzało mnie jak on wchodził do tej wody w białym garniturze. Toż tego się nie dało potem wyprać. Jechało żabim skrzekiem. widocznie masz więcej w sobie pozytywizmu niż romantyzmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 376 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, manekin napisał: Piżamkę zakładałem Gustowna. Będziesz w niej słodko śnił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, beziks napisał: Idziemy. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach