Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie buty na domówkę?

Polecane posty

Gość gość

Jestem osobnikiem który całe życie spędził w domu, dziki zwierz. Teraz chłopak zabiera mnie na domówkę do kumpeli, poznam jego znajomych.Głupie pytanie no ale... Tylko u licha w jakich butach mam latać komuś po chałupie? Zakładam ładną sukienkę, ale nie odwalam się też jak stróż w Boże ciało... Zostajecie w tych butach w których przyszłyście czy zakładacie jakieś baleriny żeby bałaganu nie robić? Tylko bez jaj i pisania, ze mam założyć kalosze lub bambosze :-P

Gość gość
Pomyliłeś/aś fora, to nie ta tematyka, tutaj się dyskutuje o sprawach sercowych.

Gość gość
Przecież to dyskusja ogólna czyli cała mieszanka tematów.

Gość AleksandraFa
Słuchaj spokojnie możesz ubrać balerinki, są małe, możesz zabrać je do torebki. Wiadomo nie wypada chodzić komuś po np. drewnianych panelach w szpilkach. Tutaj http://www.filippo.pl/baleriny_damskie.html sa takie delikatne z kokardką, które można nawet zwinąć w rulonik, a i tańczyć CI się będzie lepiej :)

możesz wziąć balerinki na zmianę ale generalnie na domówkach w większości biega się boso, tylko jeden kumpel prosił mnie żeby zostać w butach bo byliśmy trochę w salonie trochę na tarasie...