Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zaakceptowalibyście

Polecane posty

Gość gość

Panowie, moja dziewczyna wyjechała na jakiś czas aby popracować, praca ciężka wiadomo, ostatnio jak się kontaktowaliśmy powiedziała, że nie jest pewna ale chyba zaczynają się jej żylaki! Dodam że ma tylko 24 lata i co teraz? wyobrażacie sobie kontynuować związek z kobietą, która traci na atrakcyjności? Moje pytanie jest skierowane raczej do młodych.

Gość gość
te zylaki na pewno ma w odbycie od roochania:D rzuc ja:D

Gość gość
Aż nie wiem, co powiedzieć... Nie wiedziałam nawet, że takie rzeczy mogą skreślać kogoś jako partnera życiowego... to musi być prowo, przecież nikt normalny nie rozważałby zakończenia związku przez coś takiego...

Gość gość
Pytanie jest skierowane do młodych i oczywiście nie do kobiet

Gość gość
No jak głupia szmata bierze pigułki antykoncepcyjne żeby takie ZERO jak autor tematu mógł ją ru\chać wygodnie, to niedziwne że robią się jej żylaki. I widzicie dziewczyny jakie wy jesteście głupie tak się trując dla takich c\weli :D

Gość gość
nie bierze tabletek, co za pomysł, po prostu z roboty się jej robią od długiego stania. Nie chcesz to nie bierz udziału w dyskusji.

Gość gość
Za to ty mądra szmato pewnie nerwowo się rozglądasz jak złapać jakiegoś kawalera na brzuch hehe :D

Gość gość
akurat żylaki nie robią się od tabletek, pewnie ma dziewczyna po prostu skłonność do tego. I zgadzam się, powinna zostawić autora, bo on już za chwilę będzie starym pierdzielem bez włosów

Gość gość
a ja nie zaakceptowałabym takiego faceta jak ty.

Gość gość
może wypowiedzą się w końcu jacyś panowie?

Gość gość
u kobiety zdrowe nogi są najważniejsze, żeby mogła długo stać przy kuchni i sprzątać. Po co ci kobieta, która tylko będzie siedziała, bo ją nogi bolą. Seksu też nie będzie, bo powie, że chora.

Gość gość
"żeby mogła długo stać przy kuchni i sprzątać" o curva, yebłam :D

Gość gość
Typowe. Każdy brzydal/przeciętny z rzekomo pozytywnym odbiorem szuka ideału nie dostrzegając swojego, słabego z resztą, odbicia w lustrze. Lustro się chowa :)