Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY chyba poroniłam

Polecane posty

Gość gość

Zawsze miałam regularny okres jednak w tym miesiącu spóźnił mi się 5 dni.. zamiast tego miałam biały przezroczysty śluz , przed chwilą wzięłam ciepła kąpiel a od razu po wyjściu z wanny "wyleciało"ze mnie coś na kształt małej brązowej kulki takiej wodnistej galaretki trochę się wystraszyłam ze to mogło być poronienie. Teraz leżę w łóżku i jak się porusze to okropnie kłuje mnie podbrzusze z prawej strony. Jezeli naprawde bylam w ciazy i zrobie dzis test ciazowy to wyjda 2 kreski? Ostatni okres zaczął mi się 5 sierpnia i trwał 5 dni we wrześniu powinnam dostać 4 ale dostałam "okres" dopiero dziś.

Gość gość
Odetchnil gleboko i walnij baranka w siciane. Skad wiesz ze poronilas? Moze to zwykly spozniony okres? Testu nie robilas wiec skad mozesz wiedziec ze wogole w ciazy bylas?

Gość gość
Zrób test i będziesz wiedziała czy jesteś/byłaś w ciąży. A w tej "kulce brązowej galaretki" nie doszukuj się płodu czy zarodka.....

Gość gość
Nie wiem czy poroniłam czy okres mi się spóźnił ale jestem przerażona bo od 13 miesięcy mam regularny okres praktycznie co do jednego dnia a tu nagle bum i 5 dni spóźnienia a teraz jakieś plemienia i ból brzucha. Dwa lata temu poroniłam zaawansowana ciążę. Nie mogę iść do lekarza gdyż jestem za granicą. Proszę o odpowiedzi konkretne osoby które miały podobne przypadki

Gość gość
zrób test dziewczyno ! skąd mamy wiedzieć, czy w ogóle byłaś, lub jesteś w ciąży !

Gość gość
Takie schizowanie Ci nie pomoże. Ja jak poroniłam to miałam najpierw brązowe plamienia, nie jakieś galaretki a potem już "żywą krew". Trwało to ok.1,5 tygodnia i tyle w tym temacie. Idź kup test ciążowy. Chyba za granicą też można taki kupić.....

Gość gość
Nie wiem czy poroniłam czy okres mi się spóźnił ale jestem przerażona bo od 13 miesięcy mam regularny okres praktycznie co do jednego dnia a tu nagle bum i 5 dni spóźnienia a teraz jakieś plemienia i ból brzucha. Dwa lata temu poroniłam zaawansowana ciążę. Nie mogę iść do lekarza gdyż jestem za granicą. Proszę o odpowiedzi konkretne osoby które miały podobne przypadki

Gość gość
Jakie podobne przypadki? Jesteś w kraju trzeciego świata?

Gość gość
Jeżeli miałabym na tyle siły żeby się ubrać i samej wyjść do sklepu to nie zwracała bym sobie głowy postami na forum ale jest inaczej. Ten śluz który wyleciał ze mnie po kąpieli był koloru ciemno brązowego.

Gość gość
Spokojnie, ja jak poroniłam to pęcherzyk był jak galaretka, okrągły i biało - przeźroczysty, byłam w 6 tygodniu