Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nausika

Opadający podczas sexu członek

Polecane posty

Gość Nausika

Witajcie, mam taki problem. Podczas sexu z facetem, on zamiast dążyć do wytrysku to mu opada coraz bardziej. Jeszcze nigdy (uprawiamy sex od około miesiąca) nie dostał wytrysku od zwykłego sexu!!! Na początku wkłada go twardego, ale zamiast mu twardnieć coraz bardziej i w końcu doprowadzić do wytrysku to mu miękknie ;/ aż musi go wyciagnąć w końcu. Czuję się nieatrakcyjna. Mu ciągle stoi i mówi, ze go podniecam, i faktycznie jak sobie zrobi dobrze sam ręką to jest ok, ale ani nie może się spuścić jak ja mu robię dobrze ręką, ani jak mu robię loda (a mogę to robić baaardzo długo i się staram), ani podczas sexu. Zawsze on musi sam sobie dokończyć. On mówi, że to może być spowodowane tym, że się dużo masturbował i jest do tego przyzwyczajony. I od tego, że uprawiamy sex z prezerwatywami, ale raz uprawialiśmy bez i skończyło się identycznie, a poza tym jak mu robię dobrze ręką albo robię mu loda to robię to bez gumki przecież i też to samo. Stoi mu ale spuścić się nie może. Do tego bierze sterydy, co moim zdaniem ma na to największy wpływ, ale może się nie znam. Ktoś był w takiej sytuacji? ;/

Gość gość
nie wiem, nie mam członka

Gość gość
on też tak jakby nie miał ;/

Gość Doktor gość
Hmm... myslę że powinnaś spróbować z innym mężczyzną i sie przekonać. Ja chętnie sie zgłoszę :) Spróbujemy klasycznie i lodów :D

Gość gość
sterydy mogą wszystko chrzanić, powód z masturbacją jest też jak najbardziej ok, przyzwyczajenia ciężko zmienić, jest jeszcze opcja, że jesteś zbyt luźna albo on ma małego i kiedy jest w tobie, nie czuje nic (ty też) i mu opada. no i jest jeszcze stres, skoro długo jechał na ręcznym znaczy, że nie miał kobiety i teraz może się stresować, że wypadł z obiegu. ciężko powiedzieć, a do lekarza się pewnie i tak nie wybierzecie.

Gość Nausika
To jest mój drugi facet, i z pierwszym nie miałam żadnych problemów z sexem, nigdy nie narzekał, ze jestem za luźna... a ten obecny też ma wszystko w normie, na początku jak wkłada tego jeszcze twardego to jest wszystko super, jest lekki ból i wtedy jest zarąbiście... ;/ Ale faktycznie potrzebuje mocnego ucisku, jak mu robię loda to nie przeszkadza mu jak go gryzę czy mocno zaciskam, a mój były to narzekał, że jestem niedelikatna :P Co do stresu to nie wiem niestety, on jest pewny siebie, ale może w takich sytuacjach ma jakiś problem, tym bardziej, że za pierwszym razem właśnie już tak miał (wtedy to robiliśmy bez gumki) i może teraz non stop czuje jakąś presję... A z tego co wiem, to miał dosyć dużo partnerek i mówił, że wcześniej nie miał takiego problemu, a ostatnią dziewczynę miał 2 miesiące przede mną... ;/

Gość Nausika
Doktor gość - dziękuję za ofertę, ale to nie jest tak, że nie mogę znaleźć żadnego chętnego na sex, tylko ciężko znaleźć tego odpowiedniego ;] Ogólnie to ja od 5 lat nie miałam faceta i nie uprawiałam sexu i ajk siew końcu zdecydowałam to takie coś ;/ A facet się wydawał taki bezproblemowy :P

Gość Doktor gość
Oj nie wątpię Nausiko :) Cóz, przykro że takie cos Cie spotyka :/ Może Twój facet jest po prostu wyeksploatowany? :D A na poważnie to też miałem taki okres w życiu... trwał 2 tygodnie :o Wiesz jaka trauma? :D Ale spowodowane to było rzeczywiście dużymi zmianami w moim życiu, pracą, domem... wiec ja obstawiał bym stres :)

Gość Doktor gość
Poza tym faceci zawsze wydają się bezproblemowi. A tu "bach"... sprawdzamy kogo przygniecie ciężar rzeczywistości ;)

Gość Nausika
Haha dzięki za wsparcie :P On ma 22 lata więc jak teraz jest wyeksploatowany to ja nie wiem co będzie potem :D A on mówi, że trochę zmęczony jest pracą itd. ale chyba nie ma większych stresów z nią związanych i innych, ale może o czymś mi nie mówi. No i ciągle ma ochotę an sex, ciągle mu stoi, ale dokończyć nie może... No cóż, jak nie odstawi tych sterydów, to ja podziękuję, nie będę się męczyć z idiotą ;/

Gość Doktor gość
I masz racje :) Życie jest zbyt krótkie zeby się męczyć ;P Albo sie spręży i zrobi co nalezy, albo zrobi to kto inny hehehe :D Ew. skoro zawsze jest ochota to spróbujcie rano :) Z samego rana po przebudzeniu nie będzie mógł zwalić na zmeczenie... No i sterydy maja jeszcze wiele innych skutków ubocznych, ale pewnie o tym wiesz.

Gość NAusika
Tak, czytałam o sterydach :P A rano jest to samo, już sprawdzone ;] Przypomniało mi się tylko, że od sexu analnego to chyba doszedł, wiec faktycznie chyba ma mniejsze czucie w tym penisie ;/

Gość Nausika
Zresztą np. w weekend jak nie chodzi do pracy to też jest tak samo :P więc to nie może być od takiego zwykłego fizycznego zmęczenia, ewentualnie stres od jakiś problemów innych, ale to mi nic nie wiadomo, żeby miał takowe. Zresztą staje mu bardzo łatwo...

Gość gośćMalinka
Nausika a jak on sie masturbuje? Bo na oewno widzialas jak kończy ręką przy tobie. Bo moźliwe ze przyzwyczaił sie do mocbej masturbacji tzn ze mocno ściska go ręką, mocniej niż otacza go cip/ka czy usta i teraz inaczej nie może dojsc bo ucisk jest za lekki.

Gość Nausika
A tak w gwoli ścisłości, to ja go poznałam zanim przypakował i już wtedy wykazałam nim zainteresowanie jak był chudszy ode mnie więc wie, że to nie ma dla mnie znaczenia i mówiłam mu, żeby to odstawił, ale widocznie mamy inne priorytety :D

Gość gość
Ja mojego miętolę, rozciągam, gnę a jak chcę to dojdę w wiadrze. Na to nie ma reguły. Główka musi pozwolić się spuścić.

Gość Nausika
goścMalinka - tak, widziałam i to nie raz :P właśnie jak ja mu robiłam dobrze ręką, to mówił, ze mam ścisnąć mocniej i naprawdę się dziwiłam, że tak aż mocno mam to robić i że go to nie boli, ale jak on sobie sam to robił, to jakoś tak mocno nie zaciskał.. ale mówił mi, że zupełnie inaczej czuje jak ja mu to robię niż jak on sam sobie robi (bo żeby tak samo czuł musiałabym chyba za nim usiąść, żeby to robić tą samą ręką pod tym samym katem), i że nikt tak dobrze tego nie zrobi jak on sam sobie :D

Gość Doktor gość
On się masturbuje bedąc z Tobą Nausiko? Heh... nie lepiej mu przyjść do Ciebie i spędzić czas razem? To o wiele przyjemniejsze i nie ma później takich atrakcji :/ Myslałem że masturbował sie wcześniej... to prawa że może być jak mówi Malinka. Ew. jak jest obrzezany to podobno tez mniej wrażliwy :)

Gość Nausika
Masturbował się wcześniej, ale teraz się masturbuje przy mnie, w mojej obecności, bo zawsze musi to zrobić po seksie jak się chce spuścić. Co robi w domu to nie wiem, widujemy się często ale nie non stop.

Gość Doktor gość
Hehe... aż nie chce mi się wierzyć :F Zaczynam podejrzewać prowokację :D Chyba żadna kobieta by nie wytrzymała na dłuższą metę czegoś takiego :/ Może chociaż Ciebie zaspokoi jakoś :F Poa tym za każdym razem sobie szkodzi... moglibyscie spróbować również wstrzemiężliwości przez jakiś czas, np. tydzień :) To też dużo może dać o ile Twój chłopak utrzyma rączki na kołderce przez tyle czasu... :D

Gość Nausika
Przysięgam, że niestety to nie jest prowokacja :D No my dopiero to robimy od miesiąca jakoś, i właśnie przestaję wytrzymywać :P czuję się źle i nieatrakcyjnie :P Wczoraj mu powiedziałam, że NIE jest ok :P i zobaczę czy zamierza się do tego ustosunkować :P a narazie ograniczę spotkania :P

Gość Doktor gość
Haha.. Wyslij mi zdjęcie to powiem czy jestes atrakcyjna :P To że ograniczysz spotkanie moze niewiele dać... przynajmniej jemu :) Jeżeli będzie sie ciagle masturbował np. przy p****lach. Później zostaje mu takie wypaczone spojrzenie na kobiete i odjść może jedynie przy pomocy swojej ręki. Ludzie się z regóły nie zmieniają... chyba że sami tego bardzo chcą. On też bedzie musiał włożyc w to wiele pracy ;) Moge napisać, że miałem taki problem, ale to nieprawda :P

Gość Nausika
Haha teraz powoli robi mi się go żal :P Zdjęcia no nie wyślę, nie na to miejsce i czas haha :P

Gość Doktor gość
Nie miejsce nie czas? Haha.. :D No to masz: md27@wp.eu możesz wysłać wieczorem :P Bedzie bardziej nastrojowo :P

Gość Doktor gość
Przeciez nie namawiam Cię na randkę :P Nie gryź się, jestes nomalną dziewczyną. Czas pokaże co dalej bedzie :) Pogadaj z nim o tej wstrzemięźliwości XD Z resztą co ja tam wiem :D Po ciaży to on w ogóle straci czucie XD Całe życie ręcznie... ehh :D

Gość Nausika
Haha :D jesteś zabawny (w pozytywnym znaczeniu :P) ale nie widzę powodów wysyłania zdjęć :P Raczej nie planuję z nim dziecka haha ale jakby to będziemy najwyżej uprawiać sex analny do końca życia.... ;]

Gość Doktor gość
Powód zawsze się znajdzie :P Np. możesz zrobić mi na złość bo nie wierzę że wyślesz :P Hehe... seks analny też ma swoje wady podobno w nadmiarze powoduje problemy ze zwieraczami XD Ale nie to żebym wiedział z doswiadczenia :P A niedopieszczona przez całe życie staniesz się kolejną zrzędliwą kafeteriuszką XD Faceci to zazwyczaj erotomani gawedziarze :P

Gość gość
Jak się seksicie powies mu zdjęcia jakiś fajnych chłopaków, od razu dojdzie.

Gość Nausika
Na pewno nie jest gejem, chociaż mówił, że miał przygody z facetami, ale to on był strona bierna.

Gość Doktor gość
Jaaaaaa XD A który normalny mężczyzna miałby przygody z facetami? :D Nie wazne, którą stroną był :P Może on po prostu woli kształty mężczyzn :/